Predsjedništvo SDA usvojilo osam zaključaka: Ponovo optužuju 'trojku' za popustljivu politiku

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica 1662

Nejavljajte se zeleni termiti cuj lendohana vi opredjeljeni za EU ne lazi.

Ko o čemu, sdFa o poštenju?!

Većih *** nejma na svijetu

ja

a ko je do sada izdavao i prepustao pozicije? Jel trojka uvela tri predsjednika BiH pa federacije, pa jel trojka stavila potpis na RS itd itd. Ne bih mogao nabrojati sve vase izdaje dva dana da pisem

333

Kada vam se oduzmu lazne diplome i nelegalno stecen novac, kada se preispita stanje na KCUS-u i kada budu krivicno gonjeni svi oni koji su skrivili smrt pacijenata i koji ugrozavaju zdravlje gradjana nedostatkom lijekova, podstandardnim lijecnickim uslugama i neispravnim masinama, kada se preispita vasa uloga devedesetih kao proizvoda KOS-a, kada se istrazi vasa uloga u "privatizaciji" i izvlacenju novca iz javnih kompanija, kada se precesljaju nezakonito stecene nekretnine, kada se probere pitanje zalbe na presudu u slucaju tuzbe protiv Srbije, kada se rasvijetle razna ubistva, sto ratna, sto poratna, vama nepodobnih ljudi, kada, kada.....onda mozete da pricate o vasem zagovaranju ulaska BiH u EU ako iko ostane medju vama da koju prozbori.

Kako

Vas nije sramota

/ Najnovije