Predsjedništvo BiH imenovalo Borjanu Krišto na čelo Vijeća ministara

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rtanj

Ha ja, bolje da se mi uhvatimo ovog voza za tursku iran sjevernu koreju i rusiju.Tu nam je i mjesto medju fu*****

user90104

***

kinez

***

Mile

Jel sad svima jasno da je Sejdo Komšić "hrvat"?

***

***

Micky

MA LJUDI MOJI GDJE TO IMA DA PRESTAVNIK HRVATA???? GLASA PROTIV HRVATA.E TO VAM JE KAD MUSLIMANI GLASAJU ZA HRVATA ALI PROTIV HRVATA PAMETNOM DOSTA.HEBO LUD ZBUNJENOG!!! SDA UNISTILA B I H IZMISLJAJUCI NAROD BOSNJACI????? A BOSANCE IZBRISALI RADI RADIKALNOG ISLAMA KOJI IM JE DOSAO GLAVE ZATO SU TU GDJESU U SMETLJISTU NA 4 GODINE ZAJEDNO SA HAS BALIOM BAKIRO ISTI SVOJ BABO KOJI JE ZA ISTU STVAR BIO U BAJBUKANI. ka user90104 Po Ustavu Zeljko Komšić je "Član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda"! On nije predstavnik hrvatskog naroda kako ti lazes i obmanjujes narod! On predstavlja drzavu BiH kao i sve njene gradjane isto jao Bećirević i Cvijanović! Bosna nije zbir tri retardirana plemena kako ti želiš da predstaviš! Ovo dvoje je glasalo ZA jer slijede politiku svojih stranaka a ne interese Drzave BiH!

Haha

Sejdo je dao sve od sebe, ali protiv ćafirke ništa nije mogao. Doduše nije se pozvao na vitalni da se još više ne osramoti.

user90104

Po Ustavu Zeljko Komšić je "Član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda"! On nije predstavnik hrvatskog naroda kako ti lazes i obmanjujes narod! On predstavlja drzavu BiH kao i sve njene gradjane isto jao Bećirević i Cvijanović! Bosna nije zbir tri retardirana plemena kako ti želiš da predstaviš! Ovo dvoje je glasalo ZA jer slijede politiku svojih stranaka a ne interese Drzave BiH! ka Micky MA TI SI GLUP KO NOC!! PANISU GA IZABRALI HRVATI NEGO MUSLIMANI A ON JE DOSAO GLAVE BAKIRU KOJI JE IZGUBIO IZBORE ZAHVALJUJUCI BAS KOMSICU.

/ Najnovije