Predsjedništvo BiH: Upućen telegram saučešća porodici Jasmina Berovića

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MAKTUB

Ma mrs licemjeri. Nije vas stid? Pet godina afroazijski kriminalci, vojno sposobni muskarci, maltretiraju nas narod u NASOJ drzavi. Ubijaju, pale, pljackaju, siluju, a vi se pravite ludi. Jos onaj klon Dzafer... se klanja Ambasadoru Pakistana, a evo nekidan i otisao u posjetu, neki BiH Ambasador izdao hiljade viza kriminalcima, a sad kao zao vam. Zastitite granicu na Drini pod 1.

HITNA DEPORTACIJA ILEGALNIH MIGRANATA

Deportacija svih koji nemaju dokumente. Sram vas bilo.

071

Mene bi bilo stid da se javim. Makar bi povukao, KONAČNO, neki potez a prije toga šutio kao zaliven.

Si

Vrhunac licemjerstva,bravo predsjednistvo.

MDMM

Deportacija svih koji nemaju dokumente. Sram vas bilo. ka HITNA DEPORTACIJA ILEGALNIH MIGRANATA Ma sta deportacija svih koji nemaju dokumente. Deportirati smece iz Afrike i sa Bliskog istoka. Sve go kriminalac, nepismen i sa skroz suprotnim zivotnim navikama i obicajima. Nikom ne bi trebao smetati profesor, ekonomista, pekar, obucar, Covjek. Ove divlje zvijeri nam ne trebaju ni sa, ni bez dokumenata.

/ Najnovije