Predsjedništvo BiH 'osvježilo' vozni park pred Novu godinu: Potrošeno 442.000 KM za 4 automobila

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Lijepe riječi su ukras!

Alna

Bagra a narod gladan

Karrabaja

Izginuli u njima aBd

Željkaš naš

Bitno je da sebi znaš, a sirotinji šuplju daš- ko bajrambanku tvoj ti šef Trezoraš!

Tatar

Samo naprijed vladajuća mafijom a nek narod krepaje.

Padaj silo i nepravdo...

Evo čestitke za Novu: vama, fukaro, "snaga zajedništva i probosanska šuplja". A mojoj zicigu makina, luksuzna limuzina i rahatluk od Vlašića do Poljina. Ma, bravo, majstore!

pravda narodu

sto je tu problem?! ma samo treba trositi i izlaciti para sto vise je moguce. Koristiti max politicki uticaj za sticanje prvatnog bogatstva.. jer to ovaj narod i više nego to zaslužuje!

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

U skandinavskim zemljama, i do dvadeset puta bogatijim od postyu sirotinje, političari, državnici, dužnosnici na posao dolaze na biciklima ili koristeći javni saobraćaj. A naš polusvijet se razbacuje crnim limuzinama, tjelohraniteljima, kabinetima, savjetnicima, savjetnicima savjetnika, sekretaricama, reprezentacijama, beneficijama. Sve iz usta gladnih naroda, podijeljenih iskonstruisanim, izmišljenim ratom, nametnutim ispiranjem mozga o međusobnoj mržnji, nepomirljivosti, djelići, razdiobi. U Africi sa strujom, polusvijet naših elita troši i živi u stilu švicarskih bankara i korporativnih mogula. A ti se, Muzafere, kupaj!

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

*djelidbi* ( pozivajući se na sjajni dramski komad Skendera Kulenovića i našu još "sjajniju" stvarnost)

Ne pijem dok Paja vozi

>>U skandinavskim zemljama, i do dvadeset puta bogatijim od postyu sirotinje, političari, državnici, dužnosnici na posao dolaze na biciklima ili koristeći javni saobraćaj. A naš polusvijet se razbacuje crnim limuzinama, tjelohraniteljima, kabinetima, savjetnicima, savjetnicima savjetnika, sekretaricama, reprezentacijama, beneficijama. Sve iz usta gladnih naroda, podijeljenih iskonstruisanim, izmišljenim ratom, nametnutim ispiranjem mozga o međusobnoj mržnji, nepomirljivosti, djelići, razdiobi. U Africi sa strujom, polusvijet naših elita troši i živi u stilu švicarskih bankara i korporativnih mogula. A ti se, Muzafere, kupaj! ka VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a<<Dobar komentar

Ne pijem dok Paja vozi

Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi

Ffffuuuujjjj

U Norveskoj presdjednik, premijer I ministri idu na posao gradskim prevozom, u Holandiji idu biciklima, u Austriji predsjednik ide pjeske ili busom,.... U BiH iskompleksirana, bezobrazna i drska vlast sve zloupotrebljava! Kakav narod takva vlast!!!

Komentator

Ko zna taj i ima, sigurno je da je to urađeno po zakonu, ko nam je kriv što nismo bili protiv tog zakona.

Ja i

Mafija

/ Najnovije