Predsjednik države uz ratnog zločinca: Zoran Milanović i Tihomir Blaškić za govornicom na Kupresu

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RBiH

Kazite mu da posjeti Srebrenicu i oda pocast stradalim Bosnjacima muslimanima i katolicima i da obidje temelje porusenog samostana Bosna Srebrena …Milanovic je nasjeo na laznu i zlu vlasku politiku u BiH ……Milanovic je opasno skrenu s puta …Pozdrav pametnima

Dee

SVE U Z P SUDOVI SVIJETA REKLI.....

ja baš volim

što sam KONSTITUTIVAN i ŠTO SAM HRVAT! imal neko nešto protiv?

ja najviše volim

naše heroje ; blaškića, tutu, praljka,...

Deni

Zašto Milanović najmlađe izgleda od svih ovih vojnika i oficira iako su približno istih godina ????

uzp

*****ite svim uzepovcima isolovci..

Milorade sjaši sa Gorice

***

Iskreno

Ako može Selmo Cikotic biti legalni ministar sigurnosti, može se i Milanovic sastajati sa Tihomirom Blaskicem.

---

Ovaj *** licno je vodio napad na Gornji Vakuf u januaru 93-e!

Jole

Ako može Selmo Cikotic biti legalni ministar sigurnosti, može se i Milanovic sastajati sa Tihomirom Blaskicem. ka Iskreno a sto ne bi mogao biti??

Blaskic je odsluzio svoje.

Koliko su mu krvoloci u Haagu odrezali i kasnije ¨curikirali¨, ali ostaje cinjenica da je odlezao. Dakle po danasnjem sistemu pravde PLATIO je za svoja djela. STA JOS HOCETE???

Je li Alija ikad stajao sa pukovnikom KOS-a?

Ucesnikom akcije na Vukovar? Koji je jos bio vrhovni zapovjednik tzv. ABiH. Je li se pojavljivao sa njim? ZACEEEPITEEE!!!!!!!!!! KAKO VAS NIJE STID!!!!!!!!!!!!!

Znaci stradalim ateistima nista?

Kazite mu da posjeti Srebrenicu i oda pocast stradalim Bosnjacima muslimanima i katolicima i da obidje temelje porusenog samostana Bosna Srebrena …Milanovic je nasjeo na laznu i zlu vlasku politiku u BiH ……Milanovic je opasno skrenu s puta …Pozdrav pametnima ka RBiH ...............; Pozdrav svima sa IQ iznad 90 (samo da nije eto debil...)

zoma

***

Svrati u Kočerin na spasenje i nacionalnu svijest

I nek svrati u Grabovicu,Buhine Kuće ......................................................!Srebrenicu je babo Alija prodao *****cima za dobre pare.Pametni dosta a budala koliko i krivog drveća ka zoma Fra Čmarijova batarela ne može da čeka. xhamster priest and altar boys 9420174

***

***

Iskreno

a sto ne bi mogao biti?? ka Jole Da postoji pravna država BiH Selmo Cikotic nebi bio na slobodi, kao i mnogu drugi časnici i vojnici tzv ARBiH

/ Najnovije