Predsjednik AM SDA Ilidža: Narod kaznio bahato ponašanje funkcionera ove stranke

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ilidza

Da ste pametni svi bi kolektivno prešli u NIP pobjedničku stranku i napustili sda koji će 2022 otići u zaborav.

NiP glasac

Smanji dozviljaj. Ta stranka ne moze otici u zaborav zbog babe nase nacije rahm. A. Izetbegovica i njene uloge u ratu. U historiju, moze i treba. Vakat joj je.

king

Da ste pametni svi bi kolektivno prešli u NIP pobjedničku stranku i napustili sda koji će 2022 otići u zaborav. ka Ilidza Neka ih tamo, svega ti.

JA1

Ovo izjavljuje mladi Sdaovac. Svojom porukom upravo pokazuje koji mu je domet. On trazi rjesenje za stranku a ne za BiH. Ako si ambiciozan da nesto popravis mogao si se uclaniti u stranku koja nije takva oa odatle ciniti dobra djela. Ah ne on je zabrinut sto je narod uvidio pljacku, nisu to fino sakrili, to je njegova kritika. On je mlad i on ce im pokazeti kako se to radi u rukavicama, zato treba stranku spasiti. PORUKA JASNA KO DAN

JA1

Glavno je pitanje kako cemo mi odbraniti bosnjake od SDA

/ Najnovije