Predsjednica SDA Sarajevo: "Ovo je džihad našeg vremena", reagovao Stojanović

/ Komentari (46)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

budući švaba

mislim da ovi priglupi ćlanovi SDA trebaju držati jezik pod kontrolom svjim nastupima prave štetu ne samo stranci kojoj pripadaju nego ispoljavaju mržnju prema svim ljudima koji nemisle kao oni

Objektivan i nepristran

"nijjet" je li to rusizam "njet" samo sa tipfelerom? Pitam za prijatelja...

Ivan

Lijepe riječi su ukras

Katy

Hajde raznesite se onda i ucinite nam svima uslugu kad je djihad.

lol

Nema većih licemjera od sda bande. Lažni vjernici i nikakvi ljudi.

Inzinjer

Nijet i vjernicko srce nisu dovoljni, g-djo dzihadovice, vec znanje. Slikas se s muljatorom, prevarantom i lazovom Bakirom, te njegovom hanumom sumnjive diplome, i pricas o nijetu i cistom srcu. Nemate vi pojma kako se gradi drzava. Zato - ako nemas sta pametno reci, trebas cutati.

Ask

Sve bi ja ovo na goli, zadojeni mržnjom.

Ja

Ovi iz SDA bi se prije svakog javnog istupa trebali konsultovati sa PR-om stranke, kako su krenuli izgubiće 100 %, a i neka izgube, zaslužili su. Sjetite se respiratora, sjetite se samo kako je KCUS bio blokiran za vrijeme korone, sjetite se revizije tužbe protiv Srbije. O Asimu i njegovom ranjavanju da ne pričam..

Mostar

Lijepe riječi su ukras

Nbs

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Politička katastrofa

Gospodine Izetbegoviću, molim vas za dobrobit svih građana BiH, a posebno dobrobit Bošnjaka, molim vas ko Boga, zabranite svojim nepismenim i neškolovanim članovima i sljedbenicima da istupaju u javnosti, jer nam toliku štetu nanose. Neka im neka stručna služba napiše šta smiju a šta ne smiju govoriti. Jer sve ovo što smo vidjeli i čuli je ravno samoubistvu stranke, a posebno jednog naroda. Manite se više tih vaših glupana iz stranke, gdje su vam pismeni ljudi? Znam, teško je upravljati sa pametnim ljudima, ali ovi svima nama nanose štetu. I Vama lično preporučujem puno bolje i sposobnije savjetnike da zaposlite, jer ovo što vas savjetuju je politička katastrofa

Utjehe nema

Alma Omerović je nikakva moralna vertikala, pa znamo svi ko je Alma... Nikakav džihad joj neće pomoći kod Onog gore. To je najvaznije, ali nije utjeha nama običnim građanima što je džilkoška na poziciji i moramo slušati njene gluposti iz prazne glave

Sunce

Kako covjek dobaci do ovoga...? A toliko self - help knjiga i predavanja u 21.stoljecu...

Za Ivana majmuna

Lijepe riječi su ukras

MrziteljPDA

Lijepe riječi su ukras

Ja

Odvratni ste!!!! Sta radite 30 godina LAZOVI LOPOVI I ljudi koli su bili u trezorima kad je bilo najteze. FUJ

Lisičić

Koga ova peksinjača stoji slabe su mu šanse na izborima

Real

Čitam i ne mogu da vjerujem. U čije to ona ime govori ? Samo još veću štetu pravi Bosnjačkom narodu. Mislim da bi se i sama stranka SDA trebala ograditi od ovakvih ispada svojih članova.

Azazel

Ciganluk.....sa Ade Ciganlije, nego jesu li svih 100 ispravni I u funkciji, gosn Smradu Iz prve Ruke - Ona to lijevom nogom

Mirza Tvica

i ti si izgradio svoju političku karijeru na mržnji prema SDA i njegovim glasačima. Eto da vidiš kako je to ružno. I opet u tekstu ne možeš sakriti mržnju. Vi ste ogledalo jedno drugom, ti i ova iz Žena SDA.

Da

Zbog ovakvih vam djeca odlaze čistiti toalete po Njemačkoj umjesto da dostojanstveno žive u svojoj državi. Unuke viđate jednom ili nijednom godišnje, a za to ste vi krivi jer još uvijek glasate za SDA koja ih je u Njemačku otjerala.

Bosanac

***

Nikolica s prikolicom

Hanuma se otvoreno zauzima protiv podjela. LOL....

Sasa

Fuj

Adi

poganih, *** fasiste, lopova, i izdajnika

Gost

Iz ovih stopa kršćani u Bosni i Hercegovini, Hrvati i Srbi, trebaju tražiti zaštitu Međunarodne zajednice, EU i NATO snaga. Gospođa iz SDA je pozvala Bošnjake na džihad, a džihad je vjerski rat u kom se ubijaju kršćani. Također, odmah zatvoriti granice EU džihadistima iz BiH, jer džihad=terorizam.

Azazel

>>Iz ovih stopa kršćani u Bosni i Hercegovini, Hrvati i Srbi, trebaju tražiti zaštitu Međunarodne zajednice, EU i NATO snaga. Gospođa iz SDA je pozvala Bošnjake na džihad, a džihad je vjerski rat u kom se ubijaju kršćani. Također, odmah zatvoriti granice EU džihadistima iz BiH, jer džihad=terorizam. ka Gost<<ti si pravi debil hahaha dzihad uopste ne znaci rat zahaokr ti Pahomije, k'o sto I jest' lol

opasna ova poturica POTURICA ISLAMISTA

POZIVA NA DZIHAD OPASNA ISIS

opasna ova poturica POTURICA ISLAMISTA

POZIVA NA DZIHAD OPASNA ISIS

opasna ova poturica POTURICA ISLAMISTA

POZIVA NA DZIHAD OPASNA ISIS

NEMA VECIH CIGANA OD TURAKA

I ARAPA PRAVI PRAVCATI CIGANI

NEMA VECIH CIGANA OD TURAKA

I ARAPA PRAVI PRAVCATI CIGANI

Objektivan i nepristran

Lijepe riječi su ukras!

Bos-Sa

Ma skinite nam se s vrata,i sa Izetbegovicima i dzihadom.Unazadili ste Bosnjake bar100.g

Pacifist

Nemoguće je od dijelova drugih nacija i njihove teritorije praviti silom svoju državu i naciju! To što imaš to je tvoje, ako je malo to što imaš ujedini se sa nekim u veću državu i naciju!

Frenki Sarajevo

SDA su najveći izdajnici i lopovi.

Melaholic

Ova je baš ubola ko prstom u š....... Čuj džihad u srcu Europe. Malo je promašila kontinent, ali nije ni svjesna kakav je autogol zabila.

Azazel

Eto dokaza o terorističkim namjerama islamskih ekstremista ka Sale jel te zegala Pahomijica hahaha

Rr

Gospodjo sjedi 1 I nejavljaj se vise da ***

Ko je ovde lud?

>>Šta je džihad? Džihad je izveden od arapskog glagola džahede čije je lingvističko (jezičko) značenje naprezanje, ulaganje napora i borba. Džihad u islamu znači ulaganje krajnjih napora kako bi se postiglo Allahovo zadovoljstvo. Ipak, danas se, posebno u Evropi, koristi kao sinonim za "sveti rat" kod muslimana.<< Kakvo je ovo pristrasno objasnjenje novinara radiosarajlabada. Isto kao da kazes da inkvizicija nije losa i da to na latinskom znaci ispitivanje, a to sto neko od muslimana pod tim podrazumijeva proganjanje i ubijanje svojih neistomisljenika, to je njihov problem.

Kurvo TUIRSKA PASJE VERE Srbin ti u PASJA usta SERE --majku KURVU od KURCA DERE----dete tvoje JEBI sam kao SVAKI msuliman--_JEBO te OTAC TURSKE VERE

Lijepe riječi su ukras!

KOPILAD poturcena su to JEBO im OTAC DETE NENORMALNO

Lijepe riječi su ukras!

Db

Lijepe riječi su ukras!

Gulliverus

SDA

Gulliverus

SDA primitivni, malograđanski, seljački i uskomoždani kreteni, najveća bagra i neprijatelji BiH, jednako kao i koalicioni partneri im SNSD i adZ, zatim slijede NiP radikali. Svima vam mamu i vamiliju natakavimo skupa sa vjerskim vam vođama Pocrkali kao što i hoćete!!

/ Najnovije