Predrag Kojović: Mislim da državna koalicija više ne postoji, a čuli smo da stižu i nove sankcije...

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

činjenica je da je republika srpska nastala ratnom agresijom, zato se bosanski čvor po logici stvari može samo ratom i riješiti

Nhcljvkjlkbčkjčknln

***

Bvlj čkln

A i pored nje? ;)

Ja1

Nasa stranka♥️

🤣🤣🤣🤣

A štaš demoninjo, ne bi ti ovako pisao da te ne razdire iznutra, da ne tražiš pomoć huleći. Teško stanje ali bez da tri puta kažeš odričem se, džaba peniš. Nego fakat kakav je ono izmet na zastavi?! ka Cgcljbčknmž Koji se demon boji dvije unakrst ukucane letve?!

💩💩💩💩💩

Nasa stranka♥️ ka Ja1

Jel to Marfi odobriJo?

7:00 a m usa ambasada, rotacije, Trojka ide na postrojavanje, dvije-tri kazneno-popravne sljage, izlaze, onda intervju: Mislima da smo na dobrom putu, samo se jos vrtimo u kruznom toku

Je li probo kljukusu?

***

Cuvlblkblnčl

***

Heheheheh

***

Ja1

Zasto vi na ovom portalu dopustate ovom manijaku da pise i ostavlja ovoliko komentara? Totalni kreten dobio prostor da pise sta hoce, jeste li vi normalni uopste

Ccc

Zasto vi na ovom portalu dopustate ovom manijaku da pise i ostavlja ovoliko komentara? Totalni kreten dobio prostor da pise sta hoce, jeste li vi normalni uopste ka Ja1 Smeta vam mitologija srpsko-hrvatske nacije i podjarmljivanje krscanstva u njenu sluzbu?

ja1

@ccc, manijak, de malo procitaj sta pises na stotine komentara, treba tebe pronaci ko onog jasmina bakirovog. dolijat ces ti jednom, samo opusteno

Hodza

činjenica je da je republika srpska nastala ratnom agresijom, zato se bosanski čvor po logici stvari može samo ratom i riješiti ka miki kad kreces da pripremim cvjece I tabut?

Je li to prijetis europejac liberal?

@ccc, manijak, de malo procitaj sta pises na stotine komentara, treba tebe pronaci ko onog jasmina bakirovog. dolijat ces ti jednom, samo opusteno ka ja1 Obozavatelju jednakosti i ravnopravnosti? Ne smetanti da su bosanski katolici i pravoslavci preko religije postali srpsko-hrvatska nacija a bosanski muslimani ostali tursko smece koje se treba asimilirati u s-h naciju ili ce biti istrijebljeno? Ne smeta ti baljeganje kako su slaveni krscani preko krscanstva postali arijevska rasa a slaveni muslimani prelaskom na islam turska - semiti? Ne smeta ti kad usred Sarajeva katolicka crkva drzi misu ujkanima - starozavjetnim koljacima? Ne smeta ti kad guraju opranog fasistu Kordica a on se kezi da bi opet ucinio isto? Ne smeta ti kad Schmidt provodi tihi kristofasizam jer mu je nestalo jevreja? Ne smeta ti kad CPC blagosilja genocid? Ne smeta ti podjarmljivanje krscanstva nacionalnoj drzavi po rasnoj osnovi? Dobro. Ne smetaju ti profesionalni ruski trolovi u sluzbi razdora i sijanju rasizam protiv slavena muslimana u Bosni? Ne smeta ti rasizam i fasizam ministrice Vlaisavljevic i njeno skoro otvoreno nazivanje bosanskih muslimana nizom rasom? Bolje Heliodrom nego smrt? Smeta ti kad im neko vrati silo za ognjilo? Smeta ti jer nije rijec o Enisu Beslagicu koji obozava golfove dizele, pece cevape i udara u sargiju? Gdje fasisticka iredenta zahtijeva rasni izborni zakon, sta radi Nasa stranka? Cuva status quo, zmuri i bavi se beskorisnim fadovima? Ili radi svoj posao ili od***i.

nasvasta

Čisto jasno pošteno bravo Koja Kralju nema ustupanja fašisoidnim neprijateljima ni za jotu.

IVA

Sve više ljudi misli da ne treba razgovarati s [Miloradom] Dodikom, da ga treba izolovati i ne treba mu davati pojas za spašavanje nekim političkim pregovorima", otvoreno će Kojović. A TI I OSTALE PI.KE IZ TROJKE /FOTELJASI I DALJE CE TE LIZATI ****CE COVICA I DODIKA!

Hfkhvvkjkkžbžkbk

Nego niko da mi odgovori! Kakva su ono *** na zastavi?!

Jako jednostavno

Zasto vi na ovom portalu dopustate ovom manijaku da pise i ostavlja ovoliko komentara? Totalni kreten dobio prostor da pise sta hoce, jeste li vi normalni uopste ka Ja1 *** onda nema ni komentara koji im staju na crtu. Je li to problem?

Hcjkvlkbčkl

Ture i lajna spida, ono stalo na crtu ;)))

Hmmm

***

/ Najnovije