Predmet Bosna: Amiru Zukiću tri godine zatvora, Asim Sarajlić oslobođen optužbi

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Blue

Sarajlic oslobodjen? Taj sud je sramota za ljudski rod, isto kao i SDA banditi!

Inzinjer

Asim oslobodjen?! Ma ja, baketova desna ruka, ... bio u ratu pa nije kriv. Opet vi glasajte za bakira i njegove kriminalce! "U zajednistvu je snaga" i "Narod zna".

Hahahahaa

Hahahahaha a gdje ce ko, morao je neko da ga posimpu 🤣

Hahahahaa

Ma pustite ga, svakako je samo Bot.

SDA uzepejci?

***

Tr

Haha i Cacu bi oslobodili da nije na vrijeme tata presudio!

Ne

Nema zemlje bez suda, znaci, sve dzaba.

Pa zar

se ovj zgad nije ubio jer su mu usarili na cast i obraz!?

Izzyminna

Nemojte tako ljudi On je gradjani džematlija Dobar je jer je naš, mrzi Hrvate i za cijelovitu je BIH. Pravi SDA patriota

Bogoljub

E moj Amko sada sa susedom jaranom neće ti biti dosadno neka ti sredi Asim Vojkoviće zatvor prve kategorije

/ Najnovije