Predizborni skup SBiH, Efendić: "Općinu smo uredili i može se porediti sa onim u EU, na redu je KS"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iskreno klosarski

Jesi sredio jalijasu A1 fazu Alipasinog polja, koja se nalazi preko puta Opcije Novi grad, već kad u A2 uđeš, bez Doloreana, se vratiš u '85 godinu.

Ljiljane Četojeviću

Mamu ti svoju izraubo prorusku.

Er

PROCITAJTE PRIJETNJE BOLESNOG LJUBICA: -Svaki aki zakon mora biti sukladan Ustav*******vni sud je naložio da Parlamentarna skupština uskladi zakon sa Ustavom. Svaki zakon mora biti sukladan Ustavu. To je konstitutivnost tri naroda. Izborni zakon je jedini instrument da se to osigura. Želim upozoriti i Schmidta iz postojeće pravne perspektive da budu izabrani legitimni politički predstavnici na svim razinama vlasti. Bez obzira kako izbori završili, mi nećemo imati legalne rezultate izbora niti institucije, kazao je on. Eventualna pobjeda Željka Komšića bi, prema njegovom mišljenju, dodatno produbila krizu u Bosni i Hercegovini. - U slučaju da se desi najgori scenarij za Hrvate, da pobijedi Komšić, izbornim inžinjeringom će nas preglasati u Domu naroda i izbaciti iz vlasti i onda ćemo vidjeti. Želimo pregovarati o izmjenama Izbornog zakona i da gradimo ovu državu. Imali ste Komšića i Predsjedništvo je četiri godine bilo remetilački faktor u ovoj državi. Ne želimo još četiri izgubljene godine. U suprotnom, kriza će se produbiti, smatra Ljubić. Poručuje da će se Hrvati u BiH morati voditi zaključcima HNS-a (teritorijalna reorganizacija FBiH) ukoliko se "ne odbrani političko i nacionalno pitanje Hrvata". Originalni članak

/ Najnovije