Slučaj "Dobrovoljačka": Pred Sudom BiH danas počinje suđenju Ejupu Ganiću i drugima

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Kakva dobrovoljačka I gu zica pasija?!Nikakvi zločina od strane najčasnije armije na svijetu ARMIJE BIH nije bilo!Svi su s e rvi I dan danas legalna meta!

Advokat

Kad zlocinac u drzavnim institucijama godinama legalizira kriminal i zlocin sa namjerno palim optuznicama, i razvlaci pamet vec 20god sa optuzniom i sudjenjem za nidje veze u nadi da izjednaci zlocin. Ono navedeno u dobrovoljackoj se stvarno desavala u sve i jednom zaseoku, selu, gradicu, gradu gdje je usla zlocinacka paravojska zvana RS potpomognuta Srbijom. Postaje degutatno ovo, neko treba da dobije degeneka za ovo izivljavanje.

Jfjfjf

Pi je... Ti bosanske sline šta sebi dopuštaju,da im katili sude

***

***

Hocete rec, pocinje farsa od sudjenja....

Mozete ih i odmah oslobodit bez sudjenja, isto je, rezultat unaprijed poznat. Razvidan iz slucajeva kao npr. ¨Naser Oric¨. Znamo se...

Bosanac

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije