Pravda za Dženana Memića: Tragom neiskrenog svjedočenja smijenjenog komesara

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bah

Sukob dva klana SDA naduvan do kosmičkog značaja. Dženana je ubio metak koji je Lee Oswald ispalio 1963. i koji je 60 godina lutao kroz vrijeme i prostor i pogodio ga na Ilidži.

Gledao

Gledao svjedočenje, nit je sta covjek rekao novo ni nepoznato... Kompletno svjedočenje se može podvesti pod rečenicu od dana dogadjaja do dana kada je predmet predat kriminalističkoj policiji prošlo je 10 - ak dana, a nakon predaje predmeta kriminalističkoj policiji niko od optuženih vise nije bio angazovan na predmetu... Tek nakon toga su pisane optužnice.. Nenormalno i to je...

Svasta

Valjda da novinari dodju i da ih neko uslika prilikom primopredaje presude. Otvoreno pismo? Pa covjek je svjedok tuzilastva, nije odbrane.

Facebook novinari

Prema naslovu na prvu ,,Tragom neiskrenog svjedočenja smijenjenog komesara" ispada da je komesar lažov i da je nešto zgriješio što može reći samo sud. Portal bi trebao paziti kako piše i ne optuživati ljude prema svom nahođenju. I više ste dozlagrdili sa prenošenjem neprovjerenih vijesti i nepoznatih izvora sa facebooka.

Svi su krivi osim muriza koji nece da kaze istinu,reci ko je ubica kad tvrdis da znas da se kazni pocinilac.

......

Gost

Sve što ne odgovara Murizovim i Arijaninim fantazijama naziva se laž !

Arijana

Murize ko je ubio Dzenana????

/ Najnovije