Pravda za Dženana i Davida: U Sarajevu danas protesti

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

NiP-u bi bilo bolje da organizuje grupe radnika pa da Sarajevu obezbijede vodu a ne da se bave ovakvim glupostima!

Koel

Skup konjakovica mafije i nipa sve polikanstvo

Foxx

Skup konjakovica mafije i nipa sve polikanstvo ka Koel Da Bog da I TEBI dijete ovako neko ubio, pa i ti pravdu po ulicama tražio, a neko ti srao po glavi ovako kao ti ovom Murizu ovdje mjesecima za cvaju! Nepismeno govno glupo!

Koel

Vb zar na romaniji ima neta krompirrrr vadi neces imati za kifle seljaku brdjanski

Foxx

Vb zar na romaniji ima neta krompirrrr vadi neces imati za kifle seljaku brdjanski ka Koel Da Bog da I TEBI dijete ovako neko ubio, pa i ti pravdu po ulicama tražio, a neko ti srao po glavi ovako kao ti ovom Murizu ovdje mjesecima za cvaju! Nepismeno govno glupo!

/ Najnovije