Pratite uživo konferenciju Elmedina Konakovića, govorit će o akciji Black Tie 2

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta je ovog pogodila akcija

Sya je on? Potparol neciji?

Sutko

Ovaj covjek je postao proljev teski

ublehaš narko mafije, TITA mi!

Sya je on? Potparol neciji? ka Sta je ovog pogodila akcija

ovaj je teški mafijozo

čisti mafijaš koji izvrće teze. u po dana tvrdi da je noć! ne vjerujte svojim očima, nego narko-dini!!

***

***

al što ovakve press konferencije o narko mafiji

ne drže npr. čović, dodik, forto, nikšić,... nego ašićare DINO_Titov pionir?!?! on kao ministar inostranih NARKO-poslova ima prvu brigu da se brine o NARKO mafiji. osim toga on je istaknuti, međunarodni ekspert za pravnu problematiku i kriminalističku tematiku. dino je sve te ispite položio skupa sa ispitima za strunjača-kolut naprije-nazad! DINO MARFI JE UZ TEBE, NE BERI BRIGU!

NARKO-dino se fali da su

mafijaši SAKRILI i UNIŠTILI DOKAZE. mašala, PRAVNI EKSPERTE!

Zetra

Ovo kao koncert Lepe Brene ili Prijovicke ?

nemerem se načudit ko čudićka, alaham!

kako to da su našem najvećem BORCU ZA POŠTENJE I DRŽAVU, dini konjinakoviću nakalemili, te smiješne optužbe o narko-mafiji?! I JOŠ BrEZ mahom uništenih i dobro skrivenih, DOKAZA!!! to je apsolutno skandalozno i nije ni mrven evropski! kako mse niko nije sjetio tako napasti, recmo kojovića, karamatića, fortisima, predivnu londrc pr c karići, bogičevića, gracilnog harsa zahragća i mnoge druge koji se ne zovu dino-narko-MARFIJA?

Laxative

Ostavka Elmedina Konakovića, Rame Isaka, Nikšića, Džuve. Ostavka, jer njihovi su službenici, prijatelji i kumovi direktno umiješani u trgovinu narkotika, zloupotrebu položaja, zanemarivanje službe, pranje novca i kriminalno udruživanje. OSTAVKE A NE ŽALOPOJKE I BAJKE, OSTAVKE!!!

Sve je ovo

Fina raja... Jel de Dino. Pa kako vas više nije stid i Boga i ljudi. Da si čovjek dao bi ostavku i pustio sud da radi. Ali sta ce baketov učenik nego braniti raju

Xyz

Bla bla bla...SIKTER

/ Najnovije