Prašović-Gadžo nakon priznanja Forte: Politički i moralno nedopustivo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ambrozija

Ti,Sanela nemas moralno,političko ni ljudsko pravo da bilo kome drzis pridiku.To ne znaci da gest političara koji se vakcinisu u uredima nije odvratan i nedopustiv,ali ti nisi mjera stvari,niti imas bilo kakav kredibilitet da uopće reagiras.

ambrozija

Nisi ti pametna osoba: pojela ti neutemeljena ambicija svaki racionnalan potez.Nisi shvatila da onaj sto je nekada u Sarajevo došao sa dvije plastične kese,takve kao ti u politici troši po izbornom mandatu.Tako je prošlaAna,Ismeta i mnoge druge.Tako ćes proći i ti.Uzalud glumiš moralnu osobu,jerto nisi.

ambrozija

Kada se samo sjetim kako si u vrijeme respiratora u Komisiji pobrkala parlamentarni nadzor i rad pravosudnih organa.O tome nisi znala i ne znas ništa,ali si drcno izlazila pred medije u svom neznanju!.I ti da nešto odlucuješ!!!Je li to bilo politički korektno i moralno?

Avaz

Idi vodi dnevnik batali politiku nisi ti za to

Kjafir

Sanela Prašović o moralu....kuku...

Dnevni red

MOJA GADŽINICE ŠTO TI GA OVI GORE (KOMENTARI) SLOŽIŠE

Dnevni red

MOJA GADŽINICE ŠTO TI GA OVI GORE (KOMENTARI) SLOŽIŠE

ambrozija

Gospodja misli da se zaboravilo njeno bjesnilo sa isluzenim i kompromitiranim premijerom.Misli da ne znamo koliko je nestručna u Parlamentu,jer ne zna osnovne stvari.Misli da se ne zna njena ujdurma oko intervjuisanja i to,molim,iz privatne firme,pa se to prodaje javnom servisu, ili kupovina nekretnine u Svrakinom.Misli da mi nemamo kritički stav ,jer ne zna da je nama,običnom svijetu nezamislivo da neko ko drzi do sebe,udje u stranku balkanskog narkodilera i lopova. Sanela,bona,nisi ti gradsko dijete a gradska djeca dobro pamte

ambrozija

E,jadna ti,Sanela, malo dislajkas ti s laptopa,racunara,mobitela,malo suprug,rodbina i eto negativnih lajkova.Ne pomaze,Sanela,zna se sve u Darajevu.Ipak je ovo mali grad a ti vječna seljančica.

Wwe

OSTAVI SE POLITIKE, NIJE TO ZA TEBE, UHVATI SE POSLA KOJEG JEDINO ZNAS.

/ Najnovije