Prašović-Gadžo o izjavama Novalića: Stid i sram da te bude!

7
Radiosarajevo.ba
Prašović-Gadžo o izjavama Novalića: Stid i sram da te bude!
Facebook / Sanela Prašović-Gadžo

Zastupnica SBB-a u Parlamentu Federacije BiH Sanela Prašović - Gadžo oglasila se putem Facebooka povodom izjava premijera FBiH Fadila Novalića.

Njenu izjavu prenosimo u cijelosti.

"Izjava federalnog premijera Fadila Novalića o 'najnovijoj priči o kupovini vakcina' na sjednici Doma naroda Parlamenta FBiH je možda, do sada, najmorbidnija laž koju je Novalić izrekao.

On kaže da federalna vlada pregovara o kupovini Sputnjika, Sinopharma i vakcine iz Indije?!

Uz kataklizmične i tužne slike iz Indije koje pratimo ovih dana Fadil Novalić nam objasni da ima “drugi pregovarački kanal nabavke vakcina iz Indije, a za šta je bio potreban i ugovor s indijskim premijerom'...

Novalić nam priča o kupovini vakcina iz Indije dok je u toj državi zaraženo 17 miliona osoba, a umrlo je preko 200.000 od COVID-19.

Koliko drzak, bezobrazan i bahat moras biti da građanima u BiH bacas u lice takvu priču dok istovremeno ne mozes pola godine da kupiš jednu jedinu vakcinu? Srami se Novaliću! Stid i sram da te bude!", poručila je Prašović - Gadžo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije