Prašović-Gadžo kritikovala Poturka zbog seksističkih ispada: Sramotno ponašanje, neprijatno mi je

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrzitelj-PDA

Da li si bila principijelna i kada si se trošila sa oženjenim Brankovićem?

baba

Sta je s ove ? Ovoj kao da je radoncic rekao "de galami malo popogu zaboravili su te da postojis a hoces na izbore"

Sta je to zabranjeno? Seks s ozenjenim?

Da li si bila principijelna i kada si se trošila sa oženjenim Brankovićem? ka Mrzitelj-PDA .................... Kakve veze? Ako je oboma fino, gdje je tu steta? Jedino ako drzis do hrpe dogmi iz neke od religijskih bazicnih knjiga, koja god da je to, apsolutno nebitno? Ako si katolik, upitat cu te je li prirodno da se sveceniku zabranjuje zena? Ako si musliman, kako ti smeta ovo, a ne smeta ti visezenstvo? Itd, itd.... Otvori oci, otvori um, ne cini drugom sto ne zelis da on tebi ucini i to je SVE, vise od toga nema.

Ma bolan!!

Pa gdje ce covjek koji je primio hiljade udaraca u glavu smislit nesto pametno? Bilo je jos tih primjera, samo su neki ¨¨mudro cutali¨¨ kao Mirko u Saboru, neki su dvolicnjaci i huskaci i pozivaju u rat druge, a oni sami na bezbjednoj dostanci (Klicko), a evo Dzevdo sada smatra da treba da dijeli lekcije iz morala, a sam udarao druge ljude ¨¨iz sporta¨¨, to je jako moralno. Dajte, ako hocete sportiste u politiku, dovedite barem one koji nisu dobili 6 hiljada saka u glavu!

/ Najnovije