Poznato vrijeme i mjesto sahrane mladiću Mladenu Duliću

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anthony

Bio je lijep decko, i iz onog videa, doima se kao jedan potpuno pristojna osoba. Shvatao je da su pitanja krezubog idiotska, ali je bez obzira na los smisao za humor uvazavao ovu strvinu. Ono sto je jos tragicnije, mnogo je ovih poput tipa sa losim zubima. Svakodnevno citamo komentare sa jednako besmislenim i manjkom za humor po radiosarajevu, klixu i drugim platformama, i svjedocimo kako se mnogi naguravaju i cerekaju na nesto sto je samo u njihovim malim glavama, valjda, smijesno. Odvratni ste svi. Svi koji ste se ikada ikome smijali i rugali.

Porfiricus Geneticus

Šteta jednog mladog života zbog današnjih sadističkih trendova snimanja, izrugivanja, omalovažavanja drugih. Nekakva seljačina da benzinske pumpe se ruga dečku koji traži posao i još to nekome pošalje i objavi video, **** mu tiktok *****. Sve one koje druge snimaju, nekome se rugaju ili ismijavaju treba zaista šutati nogama. Ubice imate li srca i savjesti??!!

To je zalosno

zasto samo nije otisao zasto traziti posao sa takvima raditi na takvom mjestu

/ Najnovije