U kojim zatvorima bi ratni zločinac Mladić mogao služiti kaznu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aa

Premetaljka rijeci u naslovu! Novinar se kao i obicno nije naspavao, ili stvarno ne zna sastaviti recenicu??

U kojim zatvorima bi ratni zločinac Mladić mogao služiti kaznu...

Gdje god da sluzi ja mu evo kao Boschnjo stari zelim da dugo pozivi i da promijeni sto vise zatvora i da u n jima dozivi sto vise Uzbunjenja... s tim da mu se zabrani upotreba Vazelina.!!

Trubač

To više uopšte nije važno, bitno je da se došlo do istine.

BiH

ma ko je pjako ko je pjakooo......duša draga....sad ce čiko pejenu zamijenit, evo odmah ....

011

Svanuo je novi dan. Madijska linc oko Mladica se polako smiruje. Sve je isto kao i ranije, samo je Republika Srpska jos ponosnija i prksonija. Necete je ukinuti nikakvom izmisljenom pricom o genocidu. A vama muslimanima 23% BiH ostaje osim ako Bakir kao njegov babo Alija ne pokrene novi gradjanski rat.

Džasmin

Pa sigurno u Njemačkoj i nebi se više zvao Ratko nego Kriger

Romi

Svanuo je novi dan. Madijska linc oko Mladica se polako smiruje. Sve je isto kao i ranije, samo je Republika Srpska jos ponosnija i prksonija. Necete je ukinuti nikakvom izmisljenom pricom o genocidu. A vama muslimanima 23% BiH ostaje osim ako Bakir kao njegov babo Alija ne pokrene novi gradjanski rat. ka 011 vlasino pogana, kakva 23% prvo ste se borili za tzv. "srpsku republiku bih"pa vam je dejtonom dodjeljen entitet koji je sada i zvanicno genocidan jer vam je i politicki i vojni vrh dozivotno iza resetaka, doci ce dan kada cemo vas ugasiti za sva vremena i taj dan cemo slaviti kao nijedan praznik do sada

Potocarka

bolje biti LAV u kavezu nego magarac pod zemljom

Džasmin

A ti si magarac koji hoda.Eto i ti dobi ratnički nadimak

/ Najnovije