Poznato ko će pjevati na dočeku Nove godine u Sarajevu: Ovo su detalji

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mi

Svijet šalje upute građanima kako uštedjeti energiju, preživjeti, šta imati u slučaju katastrofe, mi ko će pjevati za NG.

Sarajka

Svijet šalje upute građanima kako uštedjeti energiju, preživjeti, šta imati u slučaju katastrofe, mi ko će pjevati za NG. ka mi Ma,nama je katastrofa počela 1990 i još traje.Ne može život stati.Neka,makar turistički radnici zarade

Marinko

Da cujemo i komsica kako pjeva :)

5

Svijet šalje upute građanima kako uštedjeti energiju, preživjeti, šta imati u slučaju katastrofe, mi ko će pjevati za NG. ka mi Mrš!

Don Kihot

2019. godine na javnom dočeku pjevali su Ilma Karahmet i Željko Komšić

Odavno su oni za Guče

Cajke na bosanski način

Grle

Svijet šalje upute građanima kako uštedjeti energiju, preživjeti, šta imati u slučaju katastrofe, mi ko će pjevati za NG. ka mi Jarane mi štedimo, preživljavamo i katastrofu živimo od 1992. Nama je to normalno stanje već 30 godina. To što je njima drama, ***e mi se iskreno!

Ne pijem dok Paja vozi

Dok dijaspore patriote se nadaju ratu u BiH, naši razmišljaju o NG

Čuj cajke

Cajke na bosanski način ka Odavno su oni za Guče Po čemu su cajke objasni

Hoce li se smjeti pit alkohol?

?????

Stat vam moze samo kad shvatite da

Ma,nama je katastrofa počela 1990 i još traje.Ne može život stati.Neka,makar turistički radnici zarade ka Sarajka ...................... BiH nije SAMO VASA, nego i Srba i Hrvata.

Woodpecker killer

Mile i Draganče će da pjevaju u zatvoru uz narezak i stari lebac.

Amir

Izbori su čudo tehnike!

Ljiljan

Volim ***

/ Najnovije