Poznato kada Recep Tayyip Erdogan dolazi u Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepu zgradu iza njih...

... napravi Austrougarska. :) A sta ces, da su se htjeli sastat u necemu sto je za otomanskog carstva napravljeno, isli bi u vrhglave u Morica Han. A lako moguce u neku udzericu u Logavinoj... Sta ces, kad nisu nista ucinili za 500 godina.

Duško Dugouško

g. Erdogan je državnik jedne velike države, članice NATO. On će uvijek raditi ono šta je korisno za njegovu državu. Ni više ni manje.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

***

N

***

Bosanac

Koji ces nam k....,u druge zemlje saljes investicije a u BiH,prljavu politiku.netrebas nam.

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Mujo

Koji ćeš nam *****, idi ti u Srbiju ionako tvoji su tamo

Istina

Sta će nam? Turska nije nikada donijela Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, a u Srbiju ulaze a ne u BiH.To je diktator,koji će doći da podrzi drugog za izbore, koji je umislio da moze biti diktator jednom narodu.

sparco

Dolazi da Baketa upozna sa Šmitovim vracanjem Hrvatima oduzetih prava.

N

Koji ces nam k....,u druge zemlje saljes investicije a u BiH,prljavu politiku.netrebas nam. ka Bosanac Pa on vidi tko želi raditi i od svoga rada živjeti, dok vi sami prosite i kradete q ne radite ništa , niko nije obvezan da hrani neradnike u da daje lopovima i prilivodama, vi ste se odrekli muslimanstvo i govorite da je to pogrdna riječ za vas dok Erdogan se izjašnjava kao musliman, vi ste se prodali Americi i Englezima pa donekle i švabama dok ti njemu ne odgovara a željeli bi da vam pomogne, on to ne želi i uvidio je skim ima posla ,njoš on nije zaboravio jednu vreću za mog nakita

N

Lijepe riječi su ukras!

Tatar

Pa kad malo bolje razmislim ne trebaš nam ni ti niti bilo ko drugi.Ne može nama niko pomoći dok mi sami sebi ne pomognemo.

Mythbuster

Erdogan je gay. Šalim se, Erdogan je opasni diktator. Osim za svoja dva medija u Sarajevu( Simurg media co.) i upaljenu SDA i NiP omladinu . BUSTED. P.S. Ne brišite, nije Carstvo Šimića.

/ Najnovije