Poznato gdje i zašto Dodik putuje „van granica BiH“ i zašto vodi suprugu

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Ma hajd neka i ova bijeda vidi malo mora na nas racun, inace samo rad rad tezak rad, zasluzio covjek malo odmora

Genocidaši

Ne mogu vjerovati šta ova vlaška kopilad izvještavaju na RTRS televiziji. Pa tu tv treba zabraniti a onog kopilana danijela simića procesuirati xa ratni xločin. Jel moguce biti toliko smeće??

гфггкхлхли

Колико је протекторат шупаљ а тео би да је држава говори и цурење оваквих докумената. Нешто што би у нормалној држави био беспримеран скандал и пропуст беѕбедносних служби обде је посбе нормално ;)

Dodik KING

DODIK SVE KAŽI KAKVI SU TERORISTI U SARAJEVU0.ZLOČINCI

A ne ide botovima

u Lux, Dansku kao onaj nas zutokljunac?

Ostavlja smrdljive četnike?

Njihov vođa...hahahaha..šta drugo očekivati od ljudskog smeća?

HashimQ

Neće se on ni vratiti iz Antalije, ode da upozna dedu i nanu, a možda će mu biti i žik!!

Crni

Ode Dodo da ugovori preuzimanje Beograda ;) Vucko se previse okrece EU. Sad ce Lavrov da mu dadne lizalicu za dobro vladanje ;)

Brulee

Zasto ovolika mrznja prema srbima? Nismo svi isti...

Domovina te zove

Ide u zemlju predaka. Krv nije voda.

Sany

Valjda mu se avion sruši

Koel

Jedino smwtljar jos moze kod erdoana da ga prime na neki samit ostalo nigdje

haso

dodik povedi covica u rusiju.

Lalo

Umjesto da misle o gradjanima i poskipljrnju u drzavi oni odlaze u antaliu dabogda se ne vratili ni jedan

Nadimak

Hajde Mile razguli više

Beli

Lemi, povedi zeljka cvijanovica, gdje ce kolo bez kokana

@ Brulee

Zasto ovolika mrznja prema srbima? Nismo svi isti... ka Brulee pa zasto to konacno ne pokazete svi koliko vas ima sto ne mislite da vam je Srbija majka i vaznija od Bosne? Hajte svi sutra na proteste protiv rata u Ukrajini, i rata u Bosni! Nego pustate ovu pogan da se on i svi dupelisci oko njega enormno bogate na racun svih nas, a on ode u Antaliju sa zenom da i njoj guzica vidi puta! Izlazite vise i skidajte smece!

anti

dok ima ovih koji ga nazivaju NjE bice i dodika

Ole lole

Zasto ovolika mrznja prema srbima? Nismo svi isti... ka Brulee Nije mržnja prema Srbima kao narodu već prema sveopštoj srpskoj politici prema BiH i nesrbima u njoj, a koju dobar dio naroda i podržava.

Tango

Mile kao prava vještica sa sobom vodi Snježanu i 7 patuljaka!

Genocidasi

Bježe paščinja umiješani u kriminal koje su otkrili preko tajnog sajta i ubistva koja su počinili.Bježi kod svog brata erde ako ne lažu.Poslije za Rusiju u jednom pravcu

Bjezi krmak! Yebo mu pas mater!

.

Gulliverus

Hoće da bježi u Rusiju, ali i to će teže, Turci za koji dan zatvaraju svoje nebo za sve letove iz Rusije, neće stići Milokrad da bjegne a tamo mu lova. A ionako će mu inflacija i sankcije sve pare da pojedu. E sad hoće li mu Gorica napraviti još koji film, možda kako je završio u grotlu vulkana, ili ipak nisu toliko inventivni. Možda mu i Bake sredi da ga MIT uhapsi u Turskoj kao ruskog elementa!!

Celo

DODIK SVE KAŽI KAKVI SU TERORISTI U SARAJEVU0.ZLOČINCI ka Dodik KING Jest da ima muda hahahahaha

Celo

@Brulee Nisi u pravu a naravno da nisu svi isti Lp

Rukvaš

Ide kod Erdogana da mu ......

Brulee...

Brulee 05. 03. 2022. u 13:36:26 Zasto ovolika mrznja prema srbima? Nismo svi isti... Mislili smo, i još uvijek se nadamo da niste, ali NIJEDNOG DOKAZA, NIGDJE !!! Ni na smrdljivim komentarima vas nema da pokažete suprotnu stranu od četničke... Ostalima niti je manje žao, niti išta jasno !! Kako to vi mislite "ne biti isti"??!! Na vama je, baš kao što je do dan danas na Njemcima !!

Otiso traziti svoje korijenje!

.

Tabasco

Papak, opančar, troši jer to može, troši naše pare, i to mu je neki fetiš, konta bolje ovako živjet, nego da me upregnu, ili samar da nosam, a mogu i snašu kad je đaba, bolje i nju mrsku nego ona žena-konj da ide

Fare

Odlazi Milokrad Ronhil Laktašenko

/ Najnovije