Poznati novinar Ivica Puljić tvrdi: 'Dragan Čović na korak od sankcija iz SAD-a'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***.

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Družba je družba, ali plin je plin.

Haha

Osupnut sam! Zar takovome promicatelju europskih vrednota?! Nekoć Jugoslavenu!? Onom tko je tako volio ćirilicu?! Onome tko je Velež u srcu nosio! Ccccc... Odok čučati...

Habuhabuhabu

Uvijek se lijepi uz Dodika.

333

Cuj moguce Rusima? Pa od Lajcaka se jos lijepe na ruske pare i koristi ih se za ruski uticaj. Hrvatski HDZ isto tako.

Guest

Draganče, Dodin flaster

Peti sekretar SKOJa

Uh, čuj molim te! Bile spremne još od prošle godine ma vidi ti to. Odavno su spremne sankcije za ovog nekad perspektivnog kadra partije. No, SAD žele još jednom, preko Konakovića, da pokušaju urazumiti Dragana da više prestane igrati kako mu iz Bg diriguju i to za račun Rusa a naravno i da prestane dolijevati vodu na Dodikov mlin. Ovo će biti zadnje upozorenje Čoviću i ako ne bude poslušao e onda slijedi kazna koje vjerojatno Čoviću nije niti svjestan. No bit će tu pokušaja da se ovo zaobiđe pričom o putu BiH ka EU te NATOu ali sam Čović je itekako svjestan da je duboko zaglibio. Sad treba da bira, ili SAD ili Moskva. Kako god nije njemu na dobro. Ili treća opcija ako mu upali, spašaji što možeš i povuci se u mirovinu bez javnog oglašavanja.Kako god. Mislim da neće mirno spavati narednih dana!

Psiholog

Samo da Covic ne zapadne u depresiju zbog sankcija.

Leo

Američke sankcije u BiH su smiješne ! Sve dok im Visoki predstavnik ne počne zabranjivati da se bave politikom neće biti nikakvog pomaka u BiH. Ovako nam samo jedino ostaje do daljnjeg lopovluk, kriminal, mito, prijetnje ratom, otcjepljenjem, ucjene i korupcija vladajućih !

Batman

***

**

***

Laxative

A i ako ih dobije a neće to je zbog njihovog plinovoda i LNG terminala, ugrožava im planove a ne nikako zbog nacionalizma, lopovluka, prijetnji separatizmom. Kakve crne sankcije, pa to više niko ne šljivi ni pet posto.

Miki

***

/ Najnovije