Poznata Splićanka komentirala odnose s Perišem: Evo gdje i kada su se upoznali

3
Radiosarajevo.ba
Poznata Splićanka komentirala odnose s Perišem: Evo gdje i kada su se upoznali
Foto: Instagram / Olja Vampirica

Olja Vampirica, inače Splićanka, otkrila je da se putem društvenih mreža upoznala s Matejem te da su se godinama čuli i dopisivali.

"Mateju su se dopali performansi koje sam izvodila, pa mi je pisao na društvenim mrežama. Počeli smo se dopisivati, a jednom prilikom smo se našli u istom društvu i upoznali.

Usprkos razlici u godinama, Matej mi je djelovao kao izuzetno kulturan i odgovoran mladić", priča Vampirica.

Edin Subašić | Kritičan period: Dodiku su potrebni incidenti da opravda secesionističku politiku!

Edin Subašić | Kritičan period: Dodiku su potrebni incidenti da opravda secesionističku politiku!

Zatim dodaje: "Govorio mi je o svojoj porodici, kako živi s mamom, o tome kako izuzetno poštuje oca. Završio je ekonomiju, a imao je i veliko zanimanje za hemiju", govori Vampirica.

"Cijelog ljeta je vozio turiste brodićem, nikada se nije desilo da zakasni na posao, pa sam stekla dojam da je jako odgovoran.

Otkako je nestao, u potpunom sam šoku. Ne mislim da je u pitanju bilo kakva teorija zavjere, niti da mu je netko naudio, ali ne mogu vjerovati da je skočio u vodu. Da onako izgubi kontrolu, moguće mi je samo ako je konzumirao neku supstancu" kaže Olja pa nastavlja:

"Njegovi prijatelji su dobri dečki, nisu problematični. Pa što ako su se došli zabaviti u Beograd? Svima iz Splita je srpska prijestolnica sinonim dobre zabave", zaključuje Vampirica, a prenose srbijanski mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije