Poziv Tužilaštvu BiH zbog Dodika i Stevandića: "Njihove prijetnje potiču nasilje prema žrtvama rata"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stalni pouisaji bosnjackih

visokopozicioniranih politicara i tzv biznismena da svakodnevna hapsenja, i uznemirenost gradjana strukturom tih osoba, da prebace na politicke vode o ugrozenosti bosnjaka od strane drugih narida.

***

***

ZUX

Nije mi jasan ovaj Delić .Spominje samo jednu grupu žrtava rata. Nisu u RSu poslije ovakve retorike čelnika ugrožene samo te grupe nego svi Bošnjaci koji žive tamo pa cak i oni članovi iz Dodikove stranke.Tužilaštvo BIH pa i RSa treba po službenoj dužnosti podići optužnice. I oni čitaju i gledaju vijesti .

Guest

ova ****a su trebala davno biti uhapšena i to iz more razloga

Gle'aj gloova..

****

***

***

Gile

Joj Hamo vidi mu glave!!

Sramota

***

Zbrda zdola

Kazao je kako je bezobrazno što se Hrvatima uzurpira mjesto člana Predsjedništva BiH te da se može lako obraniti od toga. .... Gatalo je kazao kako nema ..... hajd bogati prevedi. Ko je šta rekao, gdje , kada itd...

Guest

Neko ostavio kapiju u štali otvorena. Ove dvije svinje smrdljive srpske uspjele izaci. Pod hitno pobiti i podijeliti mese srbadiji genocidaškoj u RS'u!!!!!!

/ Najnovije