Power: BiH i Sarajevo su na ozbiljnoj raskrsnici, Amerika je uz bh. građane

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ako ovu trojicu krimosa napenalite, a ostalima pokažete šibu, možda i povjerujemo da ste na strani građana. Do tada, a i inače mislim da bi za nas bilo bolje, trebamo sami da se borimo za zdravo društvo. Mislim, odrasli smo ljudi. Odraslim ljudima ne treba bolesna, nihilistička, kleptomanska, psihopatska, i nadasve primitivna "elita".

Am

Amerika je tu da zakuhava jer gradjani BiH su SVI, a ona nije na stranu svih niti joj je cilj da se dogovorimo, .

Dogovorimo?

Amerika je tu da zakuhava jer gradjani BiH su SVI, a ona nije na stranu svih niti joj je cilj da se dogovorimo, . ka Am Ko u SFRJ? Rvati su evropska pamet, srbi su drzavotvorci a bosnajci su zaostala turska furda koju treba civilizovati? Dogovori se prvo sa crkvom koja te napravila iredentom.

Konacno prijatelj

Konacno dosla nam prijateljica koja zna i shvaca BiH,a i njene neprijateljske susjede hrvatsku i srbiju ,pa naravno i nekoliko rasistickih drzava u EU.Budimo dobri i pazimo da nas bakir izetbegovic ne izda !

Gost

Ma vidi ti ljepotice

Nema ćunu ko naš Željko Cvijanović

Ma vidi ti ljepotice ka Gost

Nikolica s prikolicom

Jeste li ikad razmišljali zbog čega bise Engleska uopće petljala u ovaj dio svijeta? Zašto bi joj bilo u interesu da ovdje sve funkcionira? Mislim da je sve upravo suprotno od toga. Neću vam reći zašto, sami razmislite. :))

DuškoDugouško

Daleko je Banjaluka, a bome i Mostar.

/ Najnovije