Povučeno više proizvoda sa bh. tržišta: Sadrže hepatitis A i okratoksin A

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cumur

Sta radi inspekcija prilikom uvoza artikala iz drugih zemalja? Trebali te artikle prekontrolisati da li zadovoljavaju sve uvjete zdrave hrane ili ne? Sjede i cumuraju umjesto da rade.

antireklama za DM

Vrlo cesto objavljuju da neki proizvodi koje uzovi i plasira DM nisu tehnoloski ispravni niti sigrni za ljudsku konzumaciju? Sta se desava? Zar je QA kontrola u DM tako losa? Ovo su uhvatili ovi nasi, ali je pitanje kako toliko losih proizxvoda promakne tradicionalno preciznim Nijemcima i njihovim rigoroznim kontrolama?

Habuhabuhabu

Sipaju smeće u proizvode, a životinje hrane antibioticima. Opet kažem, bolje kupiti u seljanke i to one što baš djeluje prljava nego u plastici.

Koks

I sve iz EU.

@cumur

Sta radi inspekcija prilikom uvoza artikala iz drugih zemalja? Trebali te artikle prekontrolisati da li zadovoljavaju sve uvjete zdrave hrane ili ne? Sjede i cumuraju umjesto da rade. ka Cumur Koja inspekcija? Nije ti ovo uredjena drzava kao sto je bila yuga, pa o svemu tome vodila racuna ukljucujuci i vakcine.

Shoopack

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije