Povratnicima u RS oduzimaju zemlju: 'Nesrbi su građani petog reda, bez pomoći nećemo moći opstati'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo

Vratiti istom mjerom, oduzeti srpsku zemlju u FBiH, pod hitno.

ovako su radili i u doba Kraljevine SHS

Pola Bosne uknjizili kao srpsko. Za 50g ce krenuti s novim genocidom, a nakon 100 g ide novo knjizenje. Sve dok cijela BiH ne postane srpska

NarkoticiiProbiotici

Eto gdje su sad institucije, vlast koja se bogom kune, gdje su sad Šmitovi i OHR, ambasade, OSCE, nekakve NVO i ostala bagra? Nema ih nigdje, prepustili su ljude da ih neko tamo pljačka i tjera da idu na sudove koji opet potvrđuju pljačku, a čak i ako je ne potvrde opet je to višegodišnja borba da ljudi vrate svoju imovinu ako je ikada i vrate. Neka ide Čovićevo kumče na funkciju a Sabina Čudibitch vazi o glupostima za trenutne jeftine političke bodiće.

Kako

Pogledajte popise stanovnista turaka kad su tek dosli na ove prostore pa malo postenije u komentarima, onda mozda i bude nesto od BiH. Ovako se podaviste u mrznji i lazima a od BiH samo tuzna sjena stoji. >>Pola Bosne uknjizili kao srpsko. Za 50g ce krenuti s novim genocidom, a nakon 100 g ide novo knjizenje. Sve dok cijela BiH ne postane srpska ka ovako su radili i u doba Kraljevine SHS<<

takozvani Srbi

krecu u takozvani genocid

visocica1662

Sta na to sve kazu trojkasi.

bob

Vratiti istom mjerom, oduzeti srpsku zemlju u FBiH, pod hitno. ka Samo Pa, oni to i hoće. O tome i govore 30 godina. A mi bi time rekli da želimo isto što i oni.

Medo

Pogledajte sta nasi katastri rade, pa onda pocnite komentarisati. Nasi katastri rade tzv. uskladjivanje kojim njihovi podaci postaju vazniji od Z.K. tako da ce biti tuzbi i u FBiH zbog ovakvog lopovluka. Nije po zakonu da katastar bude vazniji od suda i Z.K., a sada je obrnuto. Dokazivanje vlasnistva ide preko suda, a ne katastra u kojem si sa stelom mogao da upises koga god kada je bilo avionsko snimanje u 80-tim (uzurpirana zemlja od strane drzave tadasnje)

Ma jok

Vratiti istom mjerom, oduzeti srpsku zemlju u FBiH, pod hitno. ka Samo to je sve Bosna i Hercegovina. Samo slucajeve prebaciti na drzavu a ne na prditete.

Srb IN

***

Ugledali se na vas

Vratiti istom mjerom, oduzeti srpsku zemlju u FBiH, pod hitno. ka Samo Pitaj Srbe iz Kantona Sarajevo šta im rade od imovine i kakve probleme imaju. Oni su javno izlazili pred novinare po tom pitanju. To je samo a šta je tek sa ostalim mjestima .

/ Najnovije