Povratak Radovana Karadžića u Srbiju: Zločinac iz zatvora priziva nove ratove

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirza Tvica

zaista se prečesto čovjek, gotovo ne može othrvati utisku, normalnom čovjeku iracionalnoim, da su nepopravljivi

Tuner

Niste vodilinosvajacke ratove? ***

Miki

Da li je sud koji sudi sto bi rekli na "čast" ikada osudio americkog generala za ratni zlocin nad civilnim stanovnistvom? Da li u jugoslaviji za nasumicno bombardovanje civilnih meta, ili u iraqu za ratni zlocin nad zarobljenicima a ima jos zemalja koje su obuhvacene tim kako bi rekli demokratskim ubijanjem civila. Takav sud ne treba da postoji jer sudi samo malim zemljama a svjetske sile ne dira jer one imaju demokratsko pravo da odluce jesi li diktator po njihovom ili nisi i da te sruse do temelja bez odluke savjeta bezbjednosti. Al sta zna bosnjacki musliman sta je pravo

Ljiljan

Smrdija je I dan danas legalna nato meta,smrdija je dupke puna ratnih zločinaca,razbojnika,pedera(patrijah I predsjednik).....I razno raznog drugog smeća!!

Citat sa hrvatskog portala

Kao što je napisao Ćosić "Laž je srpski državni interes" i jer je "Laž je u samom biću Srbina" i jer je "Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž", zbog svega toga srpska politička i crkvena vlast nikad se neće odreći laži i služenjem laži. 'Otac srpske nacije' može slobodno počivati u miru, jer njegove lekcije iz laži i spašavanja Srbina i Srbije uz pomoć laži, nastavljaju današnje srpske i crkvene elite bolje nego on što ej on ikad mogao ili se nadao da će moći. 'Deca' su dobro 'vaspitana' i nastavljaju lagati i svoj 'napaćeni narod' i provcirati žrtve svojih velikosrpskih politika.

Miki...

NE SERI "Miki", BLJUVOTINO ! MALA ZEMLJA VEEEELIKO GOVNO !! FUUUUJ !

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Objektivan i nepristran

Ma kakav Karo i njegovi nasljednici, ja se njega ne bojim dok ja imam moje nacionaliste - samo za njih glasam, oni ce me najbolje cuvat! ;-)

/ Najnovije