Povodom većeg broja pritužbi građana na zdravstvo, oglasio se Vranić

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vogosca

Prvo navratite u DZ Vogosca tamo je najveći javasluk. Niko ništa ne radi a čistačica prima pacijenta. Katastrofa

Sa

Cuj moli ih da budu na radnim mjestima?! Nema se sta posjecivati odredjena ustanova , nego mijenjati nacin rada i organizacije rada. I prica na grani zna da nista ne funkcionise, da se na sve ceka danima, mjesecima, da usluge nisu dostupne gradjanima koji ih masno placaju!

Leone

>>Prvo navratite u DZ Vogosca tamo je najveći javasluk. Niko ništa ne radi a čistačica prima pacijenta. Katastrofa ka Vogosca << Pa eto procitah da u Vogosci voda nije ni za kupanje, a kamoli za pice. Mozda su od vode poremeceni. Ili od neznanja.

Mexo

Gospodine Ministre, prvo ukinite diskriminaciju osoba s invaliditetom na KSCU s obzirom da na svakim vratima ambulanti stoje natpisi: ''prednost imaju RVI, porodice šehida i CŽR“, ali nikakvu prednost nemaju osobe s invaliditetom, 'neratni invalidi', a koje koriste kolica za kretanja ili druga ortopedska pomagala. Klasična diskriminacija unutar 'iste populacije', jer se bazira na uzroku a ne posljedicama i stanju, a što je protiv svih međunarodnih konvencija, pogotovo Konvencije UN o osobama s invaliditetom koje je naša država potpisala i ratifikovala u parlamentu. Više puta su upućeni dopisi odgovornima na KSCU, ali bez rezultata. Hvala.

/ Najnovije