Povodom protesta oglasile se i Zelene beretke: 'Večeras u 19 sati zaustavite svoja vozila'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iskreno

Evo ihhhhhh stite prava Bosanaca i Hercegovaca uz Tekbir xD

No

Bossnci i hercegovci su i 50% naroda koje vi ne priznajete, pa onda uzmite svoje 23% i od****te jer 100% ne moze a ovako nista sem mrznje ne nudite.

DUDEK Krivousti Njofra

***

Bljak

Cuj nemaju rezervnu domovinu, a svedska, austrija, njemacka?

A je li moramo ¨¨trubit¨¨ i ¨¨blicat¨¨?

the question is now...

***

***

I ne zaboravite...

...da vikenete alahu ekber. Onako, gradjanksi.

DUDEK Krivousti Njofra

Ajmo BOSANCI svi koji mogu u Sarajevo, branili Bosnu krvlju nemojte da je fasista proda za ruski plin

DUDEK Krivousti Njofra

Ajmo BOSANCI svi koji mogu u Sarajevo BRANILI smo BOSNU krvlju nemojte da je fasista proda za ruski plin

Adi

***

Adi

***

R BiH

Ma svi u Sarajevo i ako treba raznesite cigle od kojih je sazidana zgrada OHR-a Cuj zaistavite vozilo !!!??????……..Jel treba i da prizdiju nargilu ….???? E moji Bosnjaci !!!!!!!!!

BUUM

E ako ce zelene beretke opet da predvode i petlja ju se ne izlazim na proteste manipulanti i prevaranti vise ne pale

Spremte se spremte

......

Demobilisani borac

***

Nemojte do Vjecnice

Mirebit je opet zapalite pa da istorija boosnjoka pocne nanovo. Dosta je bilo balizma

ŽIVJELE VJEČNO ZELENE BERETKE

Oružje u ruke i polazimo psima nacističkim da se Bosna i Hercegovina ne može dijeliti..

ŽIVJELE VJEČNO ZELENE BERETKE

Kome ne odgovara neka idu iz nase Bosne kao što su Hrvati istri****li i poklali sve koji nije hrvat i ostala čisto ustaskonacisticka neka im se pridruže i odu tamo ovdje im nije je mjesto.Takvu pećinu i traže kao što je hrvatska nacistička hulja

Hahaha

Udruzenje fikusa

sparco

Niste vi za drzave dok Vas ovakvi kao Zahiragic budu vodili.Umal se sinoc između sebe ne porokašte.Zato EU i neda treci Hrvatima jer bi se Vi inače među sobom potukli nebi proslo ni 24 sata a ti sto prijetiš oružjem popij malo čaja nebil došo pameti.

sparco

Od 1 500 000 Bosnjaka izaslo pet tisuca i to sve budzetlije.Zato pozdrav svim normalnim ljudima u BiH koji shvacaju da se inatom nista nece postici vec samo dogovorom.Sta smo mi Hrvati do sada trebali uraditi nakon ukidanja svih prava koja su nam ukinuta.A za nase politicare se nemojte sikirati.Dovest cemo mi njih u red.I oni bi vec bili smijeniti da ih Vi na ovaj način neodrzavate na vlasti.

/ Najnovije