Povodom godišnjice smrti bosanske kraljice Katarine Kosače: Održan tradicionalni pohod na Bobovac

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ante

***

ja ne znam zašto ovi hrvati-katolici iz bosne

svojataju kraljicu, kad se zna da ona spada u reisovo i sandžačko nasljeđe. niđe ba veze! podstanari su opaki, sve su stare dokumente pokrali ili kupili na buvljaku kod hilmije, pa stavili u svoje samostane, naletosum!

Ante je kreten.

Sve ******ene pse za Guantanamo ka Ante Evo vam tipičnog hadezenjarskog Rvata, pa vi pričajte o suradnji s njima. Ovakvi varvari poput ovog pojedinca su kao direktno proizašli iz šupka srednjovjekovlja, a ima ih brate i previše u ovoj zemlji. Ante, najedi se da ne kažem čega.

Hvala hazretli Tito što nas

***

Bosanac

Bosna je bosanska i ničija. Vjerska konverzija mojih prapradjedova ne može umanjiti moju pripadnost tlu bosanskom. Ja sam Bosanac i volim sve koji Bosnu osjećaju svojom jedinom domovinom. Volim katolike, volim pravoslavce, volim muslimane. Ali najviše volim BOSANCE.

a ja najviše volim

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Pohrvaceno katolicizirano arnautsko govno

Evo vam tipičnog hadezenjarskog Rvata, pa vi pričajte o suradnji s njima. Ovakvi varvari poput ovog pojedinca su kao direktno proizašli iz šupka srednjovjekovlja, a ima ih brate i previše u ovoj zemlji. Ante, najedi se da ne kažem čega. ka Ante je kreten. Kome je Josip Strossmayer utjero svetu batarelu u siptarsko plemensko dupe i usulo mu hrvatsku naciju rasnu arijevsku cistotu sa kontinenta Mu i spasenje. Je li Isus Krist bio legitmni predstavnik hrvata jer je bio jevrej a ne ercegocvnarski klecavi katoliban pohrvacen za kasiku graha Joce Strossmajera?

Trt

Kako divna mržnja u jadnim komentarima! Bosanska crkva je ipak crkva koja je imala kršćanske vrijednosti, a te vrijednosti sežu prije pojave islama. Dakle nemojte vi svojatati ljiljan katolički biljeg, kao ni Katarinu.

pronađi si psihijatra ali nekog jako dobrog

Kome je Josip Strossmayer Je li Isus Krist bio legitmni predstavnik hrvata jer je bio jevrej a ne ercegocvnarski klecavi katoliban pohrvacen za kasiku graha Joce Strossmajera? ka Pohrvaceno katolicizirano arnautsko ****o stručnjaka, jer se iz tvojih baljezganja vidi da ti je već i prekasno za izlječenje. senadine glaviću, što se ne predstaviš punim imenom i prezimenom, a ne samo nesuvislostima.

A đe im je Kulin Ban 😂

Ovo je postalo kao top-lista nadrealista, samo trebaju da započnu drevnu igru zvanu - hrkljuš. 😂

Bravo Bosanac 👍 lijepo čuti

Bosna je bosanska i ničija. Vjerska konverzija mojih prapradjedova ne može umanjiti moju pripadnost tlu bosanskom. Ja sam Bosanac i volim sve koji Bosnu osjećaju svojom jedinom domovinom. Volim katolike, volim pravoslavce, volim muslimane. Ali najviše volim BOSANCE. ka Bosanac Da nam Alija ne uvali one Bošnjake … bilo mi mnogo bolje. Ja sam ponosni Bosanac i Hercegovac, državljanin zemlje zvana BiH, domovine i Srba, i Hrvata i Muslimana ( sve ostale nacije i manjine su dobrodošle, samo neka plaćaju porez i ne kradu ). I neka svako živi kako hoće u svojoj kući.

/ Najnovije