Povodom Dana policije u FBiH 1. jula svečani defile sarajevskim ulicama

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rodila ih majka! Naoružani do zuba!

.

Pijačar

Što uz put sindikat ne iskoristi i organizuje proteste i traži povečanje plaća i drugih benefita.Nikad ih se više neće sakupiti na jednom mjestu.

Pehlivan

Šta vi ba slavite?! Dan kada vas je stranka uhljebila, i kada ste se zakačili na državne jasle? Ili slavite jako upitna profesionalna dostignuća? Ako bi vagali vaše pozitivne učinke i vašu neprofesionalnost i greške, nema sumnje šta bi prevagnulo. U potpunosti nepotrebna institucija, državnog represivnog aparata i monopla sile.

Federalni UhljuPi

cijele “BiH”?? Kako to gordo zvuci. Polovina ih ne moze potrcati po ravnici a kamolu uzbrdo. Sreca pa je ravn na putu mladih muslimana id Sebilja do Tarcina

/ Najnovije