Potvrđeno: Željko Komšić zbog hapšenja Edina Vranja odustao od puta u Beograd

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Ne bi me čudilo da ga zatvore kad bi se tamo pojavio. Ta država je već odavno četničkoprivatna.

Duduk

A ja sam se plaho nasikirao zbog ovog

Advokat

Sta je sad ovo tzv Zlatni ljiljan tzv Armije i BiH se utrtio da ga ne uhapse? Drz' se ti Sejdo tog svoga mladomuslimanskog rezervata...

Antitijela

Zeljko je pravi politicki papak i neznalica, kao i svi politicari u BiH. Samo znaju kukati, svadjati se itd. Jednostavno moraju otici, jer nisu za politiku.

To Željko !

.

Može biti samo veća nikako manja! Mi štancamo u tri smjene! Neće nas ufatiti u farmericama!

.

DOO

Tako je Željko. Više niko nije siguran iz BIH u Srbiji. Susjedi rade sve usklađeno na pokušajima podjele BIH. Izdržaćemo i ove pritiske i poturanja. Imamo jednu domovinu.

Gost

DOO. Zar ti nije jasno da je BiH podijeljena? Od 1995 je 51:49%. Pa to je valjda svima znano.

Martić

Kad se Komšo ovako bude ponašao pri hapšenju nekog ko nije pripadnik naroda njegove žene mogao bih ga smatrati predstavnikom BiH. Predstavnik Hrvata znamo da nije.

@

Sto jednostavno ne izmislite i vi nekavu opstuznicu protiv njega i onda ga lijepo fino uhapsite. Kasnije trasi te razmjenu. Lupetam, kakva smo mi to drzava ne j..e nas niko ni za sta, ismijavaju nas, ponizavaju itd a mi i dalje drzimo glave u pijesku. Hallo ba, dokle vise. Imal ko tamo u Sarjevu muda.

Samo vi pljujte i dalje na SDA i Bakira i svakog!Muju" na ovim memorandumskim petokolonaskim emdijima, pa ce nas jos vise maltretirati iz pisanog Beograda i Srbijetine

..samo zato sto smo BRANILI SVOJU ZEMLJU...saljite djecu u Zadruge, Pinkove, na Grandove...IDITE PELCUJTE SE tamo...koristite Mtel, Dunav osiguranje,kupujte njihovo nemojte nikako nase i PLJUJTE PO SDA , BAKIRU( nebih mu bio na mjestu dok nase sve petokolonase nebi POBIO) SEBIJI, SVAKOM Muji..nazivajte glasace SDA krezubim, smrdljivim, seljacima i slicno..slusajte Beograd i Zagreb sta vam kazu,posebno kompleksaske Sarajlijice ,posebno lajavce iz mjesanih brakova,pa ce nam biti jos gore!Glasajte za SRBE u multikulti partijama , slusajte njihovu propagandu kako je najbolje" da napustite Bosnu"...samo udrite...blago nama sa takvom omladinom...samo nastavite...bice i gore dok pameti ne dodjete samo se bojim da ce tada biti vec kasno..daj Boze da grijesim...

ado

citiram gos.Selima Bešlagića koji je 92; rekao:MI NEMAMO DRUGE DRŽAVE OSIM BiH.Bošnjaci pamet u glavu,spremaju nam komšije opet genocid.

DUDEK Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

DUDEK Krivousti Njofra

@martić...on nije PREDSTAVNIK katoličkih terorista UZP i skutorskih kozojeba

Gost

Super, barem nas niko nece brukati

Ralle

Samo jos i da Hrvatska pođe hapsit , vise nece moci izaci nigdje

Gost

Prika, zabrani odmah danas, samo ne znam kako ćeš to izvesti.

Martić

Komšić je toliko bitan da u Beogradu neće niko ni primjetiti da nedostaje.

/ Najnovije