Potvrđeno: Željko Komšić neće glasati za pomilovanje Fadila Novalića

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brkica

ETO VAM BOSNJACI VAS KOMSIC

Ima li pravde za lopove politicare

Ako oni nezavrse u zatvoru mi cemo pomoci hrvatima i srbima da se ova zemlja rasturi,dovoljnjo je da se 10 % bosnjaka pridruzi srbima i hrvatima i na referendumu ce nestat.sirotinja za kubik ogrijeva lezi u zatvoru 6 mjeseci,a lopovi pokrali 10 miliona i jos bi slobodu.ovo vam je test imali i zrno pravde u ovoj nazovi drzavi.

Mosa

Normalno da neće neće ni Becir

A štoooo

Lijepe riječi su ukras!

Buntovnik Komšo?

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Hjkkn

Populistički i izdajnički.Nekima se previše vjeruje.Bravo za Novalica,otvorio nam je oči.

ZAGOR

Lijepe riječi su ukras!

Bos-Sa

Takva odluka bi trebala biti od svih clanova pretsjednistva,logicno.Casno!

Znaci

Ako osudjenik Fadil ne ode u zatvor,to ce biti veliko razočarenje stanovništva BiH i samim tim ne povjerenje u zakon. Samim tim slučajem doci ce sigurno do velikog odlazaka i napustanje države Državljana BH. I to zauvijek.

Naredio mu Kakir da se ne ofira vise....

a ovaj nama sada prodaje neki integritet licnosti.......... A iza svega toga stoji da je Foodil postao beznacajan Kakiru.

Sta bolan?!?!?

Kakvo y363no crno pomilovanje?!?!? Je li realno da se uopste o tome prica?!?!?

Mujo

Lijepe riječi su ukras!

Nale

***

Moj ti

Vole oni više Tegeltiju potkovanog,sa crne liste nego patriotu,najboljeg premijera.Navikli ljudi na montirane procese,jednostavno svoji na svome i on i Bečir. ka Nale Žao tebi Fadila milionera, lopova?! Jel to?

Biah

Lijepe riječi su ukras!

Nekoniko

Žao tebi Fadila milionera, lopova?! Jel to? ka Moj ti Po čemu je lopov? Nije osuđen za pare ili sl, nego za glupost, nesavjestan rad. Nadigli se bijedni trojkaši, sve lopov do lopiva, od vrha do dna. Osuđen je nevin čovjek i to će se dokazati kad tad.

Brko

***

Normalno

A zašto bi i glasao za pomilovanje? Bila bi sramota!

E čuj što je

Po čemu je lopov? Nije osuđen za pare ili sl, nego za glupost, nesavjestan rad. Nadigli se bijedni trojkaši, sve lopov do lopiva, od vrha do dna. Osuđen je nevin čovjek i to će se dokazati kad tad. ka Nekoniko Frljavi plati sa svojom bandom 10 500 000KM nešto što košta 600 000KM i još ne radi to što je preplatio. Mrtve da ne spominjemo, a najvažniji su u čitavoj priči i sud ih je uredno zaobišao. Gdje je Faja 9 900 000KM? I šti to redakcijo brišeš ovak komentar? Ukratko, zato ne lopov!

/ Najnovije