Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: Schmidt otkazao sastanak u Banjoj Luci

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DoDICKgenocidas

Potvrdi se teza da je smithller tu da Bosnjake svede u tor i da samo Bosnjake lupa po prstima...ako i jedan Bosnjacki politicar sjedne sa ovom ublehom treba mu ****t m****

Guest

Neka i on ide lakapo u p.m.!!!!!

BiH

Misu radi ***a i treba te deportovati, rs ne smijes nista a fbih i bosnjake unistavas.

Pitanje karaktera

Kad ne trebaju Inzke i Schmidovi RS-u ne trebaju ni Federaciji. Ovim je vrijeme oslonca na Visoke, odnosno niske predstavnike prošlo. Jadna je kuća po kojoj stranac red pravi.

Da li je do Kralja Tvrtka i otadzbine?

Izgleda da u tom periodu nije bilo muslimana a pitanje je sta ce biti sutra?

***

***

333

Hahaha, ni Hrvati nisu htjeli sa njim da se nadju. Hahhahaha. Niko gluplji i ponizniji od medjunarodne zajednice. Nema suplje koju vam balkanski papci nisu prodali. Pa se zamislite na tim sta to govori o vama. Vasa slika i prilika je onaj holandski zapovjednik koji se pokunjio pred Mladicem. Vasa slika i prilika je Carl Bildt, kog mozes kupiti za 10 000 Eura da hoda go po ulici i laje. E pa vi takvi NECETE dobiti nasu drzavnu imovinu, da vam korumpirana lokalna stoka daje koncesije za 2 KM kao za rudnik u Varesu.

sarajlija

ovo ****o nacističko treba otjerati i zahtjevati da nam pošalju visokog predsjednika sa mudima

Ljiljan:SERVI (današnji srbi)SU TURSKA KOPILAD

PREPAO SE HER ŠMIT DA GA ONA KARPA TSKA SVINJA DUDUK NE UDARI TRAKTOROM,BUDALETINA JE TO JB.SVOJU MAMARU!

Borac sa Žuča

Sramotno, da se Bursaću za ono što je napisao ne može dati javno podrška. Koga istina boli? Dva ministra i jednog premijera!

Role

Težak sportski tjedan naših muslimana. Prvo *****ili na Islandu, a sad im se turista ni ne pojavi na gostovanju u BL. A tek je utorak. Ali još se ovo može ispraviti. Pošaljite precednika Sejdu na kaHvu sa Ćamilom u Čajniče! ka Haha Tako je, imaš pravo da se veseliš još malo...zato uživaj svojih 5 minuta i 5 minuta politike koju podržavaš.

BiH

Nije ti zemljak ***bio takva kukavica

BBorac sa Žuča

Nakon ovog danas her Schmidt mora dati neopozivu ostavku, ili oni koji su ga poslali u sarajevo moraju naći nekog ko ima *uda da ga koliko danas zamjeni. Sutra će već biti kasno. Ovo sve asocira na kraj 91 i početak 92 uoči samog rata.

Schmidt

Ja biti nemacka turista, za mene Fata nudista.

Guest

Naravno da će otkazati,zašto bi se sastajao samo sa Durakovicem kada su svi ostali odbili.

Rrt

DURAKOVICU, HRVATI SU U DOGOVORU SA SRBIMA, COVIC I DODIK SVAKODNEVNO SE DOGOVARAJU O POTEZIMA. ONI RUSE BIH.OPOZICIJA U RS LAZNO NAPADA DODIKA, TO IM JE DOGOVOR.

Samir77

Svabe bili i ostali ****etine

Srbi su pogani psi

Ovim psima cijeli svijet *****ta i dopušta da divljaju po našoj državi.Trebamo ove pogane pse protjerati zauvijek iz naše države.Nek se vraćaju na karpate

Haha

Tako je, imaš pravo da se veseliš još malo...zato uživaj svojih 5 minuta i 5 minuta politike koju podržavaš. ka Role Što si tako nabudžio? Doći će Portugal ubosnu na gostovanje i zaboravit ćeš na sve ovo kad muslimanska reprezentacija fasuje na najjače.

ŠMIT NACIST

Poslan od SADA i EU.U. da bošnjake muslimanske vjeroispovijesti uniste i potisnu.MUSLIMANI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE.

XXXVII3PM

Schmidt Raus!!!

/ Najnovije