Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: Irma Baralija nije podnijela ostavku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!!!!

Ne treba davati ostavku nego napustiti stranku..

King

Ne treba davati ostavku nego napustiti stranku.. ka !!!! Dvosmislen komentar, treba napustiti stranku beskicmenjaka, da. Ne treba dati ostavku radi vica.

Nadimak

Baralija moze sada komotno u SDA. Pokazala je svoj kapacitet.

Sabina Šabić

Glasači su već odavno dali otkaz.

Guest

apsolutno ljubomorno i namjerno. sram je bilo.ona za gradjansky opciju.....cim je ugledala nomalan susret u BL poludila je. toliko o Baraliji. a Benjamini sto se tice mozga i nakana kao i ljudstva inace, te umjerenog ponasanja tihe i odlucne zene...ne moze ni cipele obrisati. makni se takva iz mog Mostara.

Role

Ostanak Baralije u NS neće donijeti ništa dobro. Pokazala je da ne zna igrati timski.

Karadoz

Hercegovka je to

Lgg

S ovom ni tramvaj cekati akamoli biti u istom drustvu. Bravo Pedja.

/ Najnovije