Potvrđeno: U KS se ukidaju duge liste čekanja, detaljne informacije ministar će dati u srijedu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pacov

Liste se i prave zbog vas privatnika. Još malo i bolnice će se otkupiti za certifikate. Po ovom tri četvrtine posla će raditi privatnici.Kupite dovoljno aparata pa neće biti problem i neka vrate one aparate što su odnijeli u svoje privatne klinike.

stara vijest

koja se izvlaci pred izbore - ovo je inicijativa jos od prosle godine, a mene su opet narucili za 6 mjeseci, jer imaju samo jednog ljekara koji se bavi disciplinom koja meni treba.

ima li iko

da je iskoristio ovu mogucnost od kada su prosle godine ovo izjavili da se moze uraditi pregled u privatnoj ordinaciji? Javite se da znam, i ako ste naplatili od ZZO, kako mogu na neophodan pregled na koji su me narucili u decembru

hahaa, koja ubleha

cuj "lista za najvaznije preglede"?? pa koji su najvazniji pregledi, ovo je prava izborna LAZ!!!

refundirati

zašto refundirati ? zašto ne platiti ? treba još da se nahodamo sa papirimma za refundaciju. meka privatne ustanove pošalju račun direktno na zzo.

***

uz duzno postovanje, hajde ne rise majke ti Ministre, to isto pricas vec cijelu godinu ili vise! Sigurna sam da ti ni tvoji ne cekate ni dan, a ja vec 4 put po sest mjeseci cekam pregled, plus drugi 3 mjeseca.. necu za vas glasati sigurno, ma sta da sada obecas!

ha, ha, cuj refundirati?!

jel to znaci da ja platim pregled CT ili magnetnu, ultrazvuk ili sta vec, pa da ganjam svoje pare od ZZO, uz pribavljanje POVJERLJIVE I PRIVATNE medicinske dokumentacije koju trebam dati na salteru nekome ko ce me za*ebavati za jos jedan papir?! Pa niste normalni! Kakva predizborna sarada i zamajavanje bolesnog naroda!

Doktore mojne me

Predizborne laži

/ Najnovije