Potvrđeno: Tužilaštvo KS predložilo pritvor za Ibru Berila i saradnike

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ibro

Nije Ibro, jarane, naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik

ja1

Slika govori vise od bilo kojih rijeci, pogledaj natpisa i zastava iza njega, svako pametan zna da je to privatna kriminalna organizacija koja uspjesno koristi pokvareni puk ove drzave koji glasa za njih, da uspjesno pljacka ovu drzavu vec godinama a sve na krilima patriotizma

***

***

Pehlivan

Auu, šta radi ta izdajnička trojka! Sve udaraju po Bošnjacima, muminima, časnim muslimanima! Pa Berilo nas je sve zadužio, toliko je ostavio iza sebe, da buduće generacije trebaju biti do groba zahvalni ovom čovjeku, a dabome i kriminalnoj organizaciji SDA, koja je stala iza njegovih čistog altruizma, prema ovim ljudima i državi.

Han

Vezati ovakve ljude za neku stranku je neozbiljno. Njima je stranka sredstvo za ostvarivanje licnih interesa. "U svojoj političkoj karijeri je od 1978. do 1985. godine bio član Saveza komunista, zatim od 1992. do 2002. godine član SDA. Od 2004. do 2011. godine je bio član Stranke za BiH, od 2012. do 2016. godine bio je član SDP-a da bi 2016. godine ponovo postao član Stranke demokratske akcije (SDA)."

Sve se znalo od početka

Vezati ovakve ljude za neku stranku je neozbiljno. Njima je stranka sredstvo za ostvarivanje licnih interesa. "U svojoj političkoj karijeri je od 1978. do 1985. godine bio član Saveza komunista, zatim od 1992. do 2002. godine član SDA. Od 2004. do 2011. godine je bio član Stranke za BiH, od 2012. do 2016. godine bio je član SDP-a da bi 2016. godine ponovo postao član Stranke demokratske akcije (SDA)." ka Han Zapitaj se zašto su ga sve stranke rado birale, niko ne može sam i bez mreže napraviti toliko kriminala i još tokom dva desetljeća. Nije jedini koji je imao koristi, svima je sređivao papire. Možda je zanimljivo zaključiti za koju stranku NIJE radio.

To be continued...

Ibro Berilo šumu je popilio a papire sakrio u garažu sklonio. Neko mu je javio pa hitno se razbolio u bolnicu odjurio. Bolnica je lijepa ali Seke ni za lijeka. Puno posla imo pa upratio nije što se dogodilo prije. Sada ne zna što da radi, da boluje ili sadi. Niko ga ne zove u posjetu ne dolazi vrijeme sporo i a bol ne prolazi.

Nadimak...

Slika govori vise od bilo kojih rijeci, pogledaj natpisa i zastava iza njega, svako pametan zna da je to privatna kriminalna organizacija koja uspjesno koristi pokvareni puk ove drzave koji glasa za njih, da uspjesno pljacka ovu drzavu vec godinama a sve na krilima patriotizma ka ja1 SAMO LJUBIM TE NAPISI ODGOVOR NA PITANJE CIJI JE KANDIDAT BIO BERILO U PROSLOSTI,TE DA LI JE SAV KRIMINAL NASTAO U ZADNJEM MANDATU POD SDA DOK JE BIO ILI I RANIJE...LP!

Svi mi...

...kada nam bude najmilije,odgovaraćemo za svoja djela

zajedno sa Fadilom u celiju

Zatvorite lopvsko korumpirano ****o koje je od Bjelasnice napravilo ruglo!!

Asker

Sta kaze el bake smrdoslav ,udar na bosnjake. Hqhahah

Mislim

SAMO LJUBIM TE NAPISI ODGOVOR NA PITANJE CIJI JE KANDIDAT BIO BERILO U PROSLOSTI,TE DA LI JE SAV KRIMINAL NASTAO U ZADNJEM MANDATU POD SDA DOK JE BIO ILI I RANIJE...LP! ka Nadimak... sda je uhodala i uspostavila sistem pronevjere, pljačke i svih oblika kriminala, druge stranke su prihvatile taj obrazac i nastavile isto. Treba reći i da nisu svi članovi isti, ima i poštenih ali oni bi uglavnom otkazali članstvo kad tad.

/ Najnovije