Potvrđeno: Trojka kreće u razgovore o formiranju vlasti s HDZ-om

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hmmm

Sram vas bilo .. .izdajice.. pa to mozemo samo SDA. Samo oni mogu prodati drzavu , praviti koalcije s HDZom i SNSDom radje nego s NIPom i samo tada je OK. Da bi nesto bilo OK, to mora biti SDA. Dakle nije moral mjerilo , vec SDA je mjerilo svega.

Baton

Izbacite i HDZ iz vlasti samo tako vam se može vjerovati sa DF-om to možete uraditi,neka koče u domu naroda,ovako če kočiti na svim mjestima dok ne razbiju Bosnu.Ovako je to samo borba za stolice u kopjoj ćete HDZ-u isporučiti ko zna šta,pretpostavljam dalje urušavanje Bosne.

Je l sigurna Trojka

Da nema jos hdz petokolonasa u Nasoj stranci?

Haha

***

Da jednom sokcu u zivitu but posten

Tako je, prvo će ovi u Mostar, a onda SDA. Da vidimo što muslimanske frakcije nude, a onda ćemo izabrati najbolju ponudu. ka Haha . Kukaju obespravljeni, pa onda zavide aparthejd.

Haha

. Kukaju obespravljeni, pa onda zavide aparthejd. ka Da jednom sokcu u zivitu but posten Iskihat ćete Sejdu. Garantirano!

***

***

Sta ti je

Vase vrijeme je vec oroslo. Samo dok shvatite.

/ Najnovije