Potvrđeno: Solak i Hodžić zatražili odgodu odlaska u zatvor

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dosta

Dosta je vise kriminalaca i lica od ranije poznatih policiji na slobodi!!!

Komšija

Bilo bi fer, bar što se tiče Fodila, da obavijesti svoje sljedbenike kada će i zatvor ipak bi oni da ga isprate, kako su to navikli. Ili su ranije bili natjetani?

Gazije, Norod zna

Ma nije moguće! A i Dilfaš će 100%, samo što on urođeno sporije procesira. Gazije, snoga noroda, zajedno traže odgodu? Valjda su im se i mjesečnice uskladile, zna li se šta?

bakirove sluge - jahači apokalipse

misle sačekati da trojka padne s vlasti, pa da se sudski postupak obnovi, ali ovaj puta po šerijatu i da HIN se oslobodi...

Tokmak Solak

Nije panglu. Pod suspenzijom, ne radeći ništa ni sekunde, primio sto milja maraka i više. Kako??? E čuj kako- pa NOROD ZNA! To je ta SNOGA NORODA, koja 30 i kusur godina hebe i sahranjuje svoj voljeni norod, mashallah!

/ Najnovije