Potvrđeno: SNSD prekida izbornu medijsku kampanju

Srna
Potvrđeno: SNSD prekida izbornu medijsku kampanju
AA / Ilustracija: Sjednica SNSD-a
Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u potpunosti obustavlja medijsku kampanju za lokalne izbore kako bi se sva pažnja javnosti do 25. septembra usmjerila na održavanje referenduma i odluku građana o Danu Republike Srpske.

Iz SNSD-a poručuju da će sav svoj zakupljeni medijski prostor u elektronskim medijima i na površinama za oglašavanje u javnom prostoru ustupiti Komisiji za provođenje referenduma, kako bi što bolje informisala građane Republike Srpske o održavanju referenduma o Danu Republike u nedjelju, 25. septembra.

"SNSD poziva sve stanovnike da u što većem broju izađu na referendum i odbrane naše pravo na Republiku Srpsku i njen Dan Republike 9. januar", saopšteno je iz Službe za informisanje te stranke.

Iz SNSD-a očekuju da i drugi učesnici u kampanji za lokalne izbore ustupe svoj medijski prostor kampanji za referendum, dajući time doprinos što većoj izlaznosti na referendum 25. septembra


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije