Potvrđeno: Schmidt definitivno nameće tehničke izmjene Izbornog zakona

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zivio SCHMIDT

ZIVIO MILION GODINA

Fajnal Kauntdavn

Za 7 dana je slavlje 27 godišnjice maestralne Oluje!

Super

Svak sebi na kraju ..put prema 3entitetu!! 👌

Tres

Znate li šta je apsolutai hit ponud u Hrvatskoj obe sezone? Zove se: JUHA OD KMENA.

Dara iz Karlobaga

Znate li šta je apsolutai hit ponud u Hrvatskoj obe sezone? Zove se: JUHA OD KMENA. ka Tres Nije to juha od kamena nego od sitnih školjaka i algi koje su na kamenu, kojeg izvučeš iz čistog mora i samo staviš u šerpu i skuhaš... turistička atrakcija i dokaz čistog mora.

Novi hrvatski Tesla

Pelješki most na otvaranju prvi prolazi prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca: NEVERA!

***

Lijepe riječi su ukras!

I ti se zapitaj e osmanlijo

Dodji CEKAM TE KOD KOLIMA

Zivio SCHMIDT

Oslobodilac bosne od osmanlija KONACNO

Ado

Bošnjački političari moraju biti iskreni prema narodu i reći im šta se zahtjeva od nas. Ovo je prvi korak i uvod u Palestinaciju većinskog naroda u kojem će ga siromaštvom nezaposlenosti iseljavati dok nas ne svedu na minimalni broj a naseljavati ovaj predio katolicima i pravoslavcima. Trebaju reći narodu, da li ste spremni za kapitulaciju ili idemo u borbu, pa kako većina odluči.Hoćemo li pristati na postepeni nestanak ili ćemo krenuti gdje smo 1995- te stali.

Nema viseeeeeee hehehehe

Nema vise kradje glasova i nevazecih listica, hdzi sda i snsd na aparatima... high tech robotiziranim heheheh

Lazar

Ako gradjani budu pametni i izaberu Komsica,Mijatovica i Becirovica lako se se dogovoriti,jer sva trojica zele normalnu buducnost za BiH.

Lazar

>>Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence! ka Medi<< Jest u hrvatskoj tece med i mlijeko,a mozda bi i teklo da na grbaci nema zapadne hercegovine.Novac ode njima,a penzioneri i radnici nemogu ni kraj sa krajem sastaviti.

¨¨Mi druge domovine do BiH nemamo¨¨

***

duje

Nije to juha od kamena nego od sitnih školjaka i algi koje su na kamenu, kojeg izvučeš iz čistog mora i samo staviš u šerpu i skuhaš... turistička atrakcija i dokaz čistog mora. ka Dara iz Karlobaga I siromastva dalmatinskog kraja

Db

Lijepe riječi su ukras!

X

Dakle jucer most, danas izborni zakon. Svaka cast Herr Schmidt na tajmingu, ovoga se ni Viktor Orban nebi sjetio. 😁

/ Najnovije