Salko Zildžić napušta SDA?

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Egzorcizam i renesansa

Konta li ko ovog elitnog esdaovca? Napušta s(t)ranku, ne napušta? Ja, i? Ako, biva, napusti, opet će tandarlahat njihovu kromanjonsku politiku? Ako ne, šta se javlja? Koga libo ta-ki za jednoćelijske mozgove u njiha im s(t)ranke? Katilsko kikbokserska snogo noroda!

Jah

…iz moralnih razloga :P

Salko je malko 'nako!

Hamo ba, divi mu čehralje, Allahu dragi!

Gentaš naš

Ma ja ne kontam šta ono onda bi u Beogradu, konta li to iko? Svi nešto naprasno zaboraviše. Čiji je ovaj gentaš, s koje strane Drine... OSA ili BIA, pitanje je sad: i jel Salko Zildzić il je Saša Sinđelić, znal se šta?

333

Vidi se da je mrtva sezona za vijesti. Imam i ja jednu: "Komsija u Radicevoj bacio dvije kese smeca umjesto jedne".

Rokan

Šta je u politici i tražio, ikad nam neće biti jasno.

Zong

Kada ga vidim, ne znam zasto, ali mi banane padnu na pamet...

Ja1

Moze on izac iz sda al sda iz njega nece nikada, on je rodjen u sda

Jole

Moze on izac iz sda al sda iz njega nece nikada, on je rodjen u sda ka Ja1 on je rodjen na selu i to selo nikad nije izaslo iz njega!!!

Suhi intelekt

Veliki je to politolog, kapacitet... faca ga odaje.

Haha

Znali se, je li i on završio DIF? Kod naske u ADZ-u nitko niti ima fakultet. U ovih sve nastavnici tjelesnog.

Salko, samo jako!

Salko, samo tako, jako! Nek tebi i tvojima to bude prvi korak: prvo iz stranke pa onda iz Bosne! I tako iz sva ova *** To bi bila ekološka revolucija za BiH!

Fukljo

Ovi brada muda Intomn9 brijanje podno grijanje Ihra papak i onda se prestrojava Osmica odprdio Nema naravnog kursa Samo ko ce koga nagaziti Nije to vise ono Sto je bilo Tzv zanos gluposti Taj source Mehmeda Spah Je lakrdija Ono od Mehmeda Spahe Srpskohrvatsku udbu pravili Hahaha Da ljudi znju sto ne znaju Yu bi napravili Nije djaba amsj tu bio Al hajde budali objasni to

prelazi u MAOČA-sda,

ponesi i iskaznicu 8mice!

Ronilac

Bakir tone li tone. Nema mu spasa.

Halka za Salka

Ko zna koje su ovo jalijaške finte i folovi Osmice, Salkana i ahbaba i jarana iz HALKE. Šta se to treba odraditi izvan redova stranke, šatrologija i prodavanje šuplje za polupismenu raju.

Divlji

Babun!!!

Ale

Sirovina primitivac

Muslim

Lijepe riječi su ukras!

Iva

Ova nepreradjena sirovina vjerovatno ide u NIP KOJI JE PUNOVAKVIH BILMEZA

/ Najnovije