Potvrđeno: Odgađaju se intervjui sa 11 kandidata za Upravni odbor FTV-a, Krešić i dalje na čekanju

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uzp

Zovite i Praljka možda vam se javi da popije jednu.

Američka ambasada komentirala:

skandalozno, licemjerno i sramotno bi bilo neizabrati uvaženog gospodina i intelektualca Zorana Krešića za predsjednika dugogodišnje islamistički zloupotrebljavane FTV. Nulta tolerancija na bolešnjos-islamoterorizam, no pasaran, olahanam.

Uhapsiti ovog katoličkog teroristu

skandalozno, licemjerno i sramotno bi bilo neizabrati uvaženog gospodina i intelektualca Zorana Krešića za predsjednika dugogodišnje islamistički zloupotrebljavane FTV. Nulta tolerancija na bolešnjos-islamoterorizam, no pasaran, olahanam. ka Američka ambasada komentirala: *****ki fašizam je najveća prijetnja danas u BiH

Ner

Nikako se ne smije dozvoliti da ovaj čovjek stupi na čelo FTV. Takav ekstremista ne može upravljati javnim servisom

Ne pijem dok Paja vozi

Ljudi sve je stvar dogovora. Hdz-u i Našoj stranki je ovo prihvatljivo. Mi iz NS-a podržavamo da ultra desni Hrvat Krešić bude glavni na FTV jer je SDP progurao jevrejku za gradonačelnicu. Znači glavni grad treba da bude šaren kao slanina. Malo Jevreji,pa desničari pa oni sa parade što ga vole primiti pozadi,pa oni što klanjaju,pa švabo Šmit, itd.

Panzer

Zovite i Praljka možda vam se javi da popije jednu. ka Uzp Lojavi imaš svoj pojas gaze od 23%,okružen Kršćanima sa svih strana.Ovaj put bez pomoći Hrvata

Balijanderi

na haparatima

Panzer

Nikako se ne smije dozvoliti da ovaj čovjek stupi na čelo FTV. Takav ekstremista ne može upravljati javnim servisom ka Ner Jok treba naš islamista I musliman da bude

Nadimak

Lojavi imaš svoj pojas gaze od 23%,okružen Kršćanima sa svih strana.Ovaj put bez pomoći Hrvata ka Panzer kakve ba pomoći. Pomozi sebi vucibatino *****ka. Kome ste vi šta pomogli, osim što ste kukavično činili zločine nad civima I posle rata raselili I uništili vlastiti narod. Marš odavde usrašo.

Američka ambasada komentirala:

osuđeni islamoterorist je već digo godina bio na čelu FTV-a-a. Zato, skandalozno, licemjerno i sramotno bi bilo neizabrati uvaženog gospodina i intelektualca Zorana Krešića za predsjednika do sada dugogodišnje islamistički zloupotrebljavane FTV. Nulta tolerancija na bolešnjos-islamoterorizam, no pasaran, olahanam! Evo već ovi kroatoljubi i srboljubi iz redakcije maalaroadijoa priko njakog stranog islamo papka-anonimusa poručuju da je bosna muslimanska?! Ša ba?! To nemere bit, Tite nam, Rajfa Pi zdarevća i Kolektinog nam Zapada.

Tomo

Ovog zlocinca i teroristu ukloniti sa spiska

Sarajevo je grad veći od svih drugih,

velikih centara – muslimanskih gradova u BiH zajedno, (Tuzla, Zenica, Bihać, Travnik i Goražde); grad, koji stvara i stalno emituje, neljudsku i bezbožničku tamu što se nadvija nad cjelom zemljom i zbog koje, zemlju nazvaše -Tamnim vilajetom-. Moć, uticaj i bijes, stanuju u Sarajevu a mržnja se rađa kao izraz straha da bi jednom, ta moć mogla nestati ili se dijeliti sa drugima. Sarajevo je grad, urbani frekventan; istorijsko i kulturno *****e osmanizma i germanske Evrope, prisiljeno, da ponekad uvaži, da postoji, i srpski i hrvatski, identitet i interes. Oni koji idu u Sarajevo, moraju vjerovati Izetbegoviću a ne svojim očima – trebaju zaboraviti bradate fanatike i zakrabuljene žene, koje sreću na ulici, a hvaliti -Evropski Islam-, koga u Sarajevu više uopšte nema i zaklinjati se u Evropski put, koji Sarajevo uopšte ne želi i koga se plaši. Islamski ekstremisti su braća po svijesti i po ciljevima takvom Sarajevu ali fanatizovani vojnici SDA ne žele u ovoj fazi izgradnje Islamske države govoriti o tome.Kao tajno oružije to će biti objelodanjeno i upotrebljeno poslije. Učestali izvještaji koji stižu iz Evropske Unije i Sjedinjenih Američkih Država, o izvorima terorističke prijetnje u BiH i od strane BiH, kao i inače, nisu pokrenuli nijednu osmišljenu bezbjednosnu mjeru nego su svi odgovori, koji su stizali iz Sarajeva bili tek puko negiranje prijetnje i zaštita bradatih “folklornih grupa“ iz Al kaide i DAEŠ-a.

Kada se analizira zapisnik sa Međunar.konferencije

o zaštiti ljudskih prava, (održana u oktobru 1992. godine) i pogleda sastav Predsjedništva, jasno je da su aktivnosti na učešće BiH u islamističkoj internacionali, Al Qaedi i Muslimanskom Bratstvu, bile podržane od glavnih islamista na planeti, što je potvrđeno i stalnim telefonskim komunikacijama, pošiljkama i paketima koje je evidentirala tadašnja služba Trećeg korpusa iz Zenice i kroz koje je vidljivo da su najvažniji teroristi tog doba (Osama ibn Ladin, Ajman i Muhamed Zawahiri, Ebu Musab Zarqawi, Fatih Kamel, Omar Abdel Rahman, Ebu Ejsar, Halid Sheick Muhamed, Talaat Fouad Qassem, Anwar el Shaaban) bili integrisani u procesu izgradnje -Bosanske mreže-.Uz učešće najvažnijih šejh-ul-islama i terorističkih lidera, formirana je, činila zločine i djelovala, vojna formacija Odred -El Mudžahidin-, sa 1774. mudžahedina, ćija imena i danas čine svjetske, terorističke vođe mnogih organizacija. Misionarskom akcijom tih lica, formirana su brojna vehabijska naselja (njih najmanje 64.), sa preko 5.000 radikalnih islamista i ekstremista, koji su organizovali mnoge terorističke akcije u Bosni i Hercegovini i bili aktivni u organizaciju akcija u Evropi i svijetu, te snažno podržali najradikalnije grupacije u ratovima u Iraku i Siriji; opskrbljujući teroriste.Nakon dvanaest godina provedenih u Guantanamu, u BiH je doveden najveći stručnjak Al Kaide za izradu specijalnih eksploziva,Tarek Mahmoud Ahmad al Savah.

Šta

Šta taj fašista nije u zatvoru ? Da neki gradjanin to kaže što je on kazao sazivajući rat u BiH bio bi već osuđen i zatvoren.

Krivo predstavljanje

osuđeni islamoterorist je već digo godina bio na čelu FTV-a-a. Zato, skandalozno, licemjerno i sramotno bi bilo neizabrati uvaženog gospodina i intelektualca Zorana Krešića za predsjednika do sada dugogodišnje islamistički zloupotrebljavane FTV. Nulta tolerancija na bolešnjos-islamoterorizam, no pasaran, olahanam! Evo već ovi kroatoljubi i srboljubi iz redakcije maalaroadijoa priko njakog stranog islamo papka-anonimusa poručuju da je bosna muslimanska?! Ša ba?! To nemere bit, Tite nam, Rajfa Pi zdarevća i Kolektinog nam Zapada. ka Američka ambasada komentirala: OVOM ŠTO SE KRIVO ODNOSNO LAŽNO PREDSTAVLJA KAO AMERIČKA AMBASADA MOGAO BI MU VEĆ DANAS NEKO ZAKUCATI NA VRATA I SPROVESTI U POLICIJU NA "RAZGOVOR".

Doznali smo ti adresu

osuđeni islamoterorist je već digo godina bio na čelu FTV-a-a. Zato, skandalozno, licemjerno i sramotno bi bilo neizabrati uvaženog gospodina i intelektualca Zorana Krešića za predsjednika do sada dugogodišnje islamistički zloupotrebljavane FTV. Nulta tolerancija na bolešnjos-islamoterorizam, no pasaran, olahanam! Evo već ovi kroatoljubi i srboljubi iz redakcije maalaroadijoa priko njakog stranog islamo papka-anonimusa poručuju da je bosna muslimanska?! Ša ba?! To nemere bit, Tite nam, Rajfa Pi zdarevća i Kolektinog nam Zapada. ka Američka ambasada komentirala: TIJEKOM DANAŠNJEG DANA ILI SUTRA RANO UJUTRO BIT ĆEŠ PRIVEDEN DA NAM OBJASNIŠ ZBOG ĆEGA SE LAŽNO PREDSTAVLJAS ?

Vidimo se

skandalozno, licemjerno i sramotno bi bilo neizabrati uvaženog gospodina i intelektualca Zorana Krešića za predsjednika dugogodišnje islamistički zloupotrebljavane FTV. Nulta tolerancija na bolešnjos-islamoterorizam, no pasaran, olahanam. ka Američka ambasada komentirala: OBJASNIT ĆEŠ NAM TE TVRDNJE TAMO GDJE TE PRIVEDU.

samo umišljeni islamoteroristički imbecili

OBJASNIT ĆEŠ NAM TE TVRDNJE TAMO GDJE TE PRIVEDU. ka Vidimo se moge sprdnju i ironiju sa vama radikalnim islamističkim botovima shvatiti kao nekakvo imaginarno -saopćenje ambasade-, lujko ISIL-ova. ne komentiraj, uspaljeni mudžahedine, IŠ! btw. osuđeni islamoterorist koji je radi toga i robijao u bosni, je ZAISTA već dugo godina bio na čelu FTV-a!

Une

Jok treba naš islamista I musliman da bude ka Panzer pa nećeš ti odlučivati većini ko će biti upravnik. Ti uopšte nemaš pravo da budeš u ovoj zemlji usrašo. Kolonizatoru. Vi možete odlučivati u vašoj kamenjarskoj vuko****ni a ne u Sarajevu.

Une

o zaštiti ljudskih prava, (održana u oktobru 1992. godine) i pogleda sastav Predsjedništva, jasno je da su aktivnosti na učešće BiH u islamističkoj internacionali, Al Qaedi i Muslimanskom Bratstvu, bile podržane od glavnih islamista na planeti, što je potvrđeno i stalnim telefonskim komunikacijama, pošiljkama i paketima koje je evidentirala tadašnja služba Trećeg korpusa iz Zenice i kroz koje je vidljivo da su najvažniji teroristi tog doba (Osama ibn Ladin, Ajman i Muhamed Zawahiri, Ebu Musab Zarqawi, Fatih Kamel, Omar Abdel Rahman, Ebu Ejsar, Halid Sheick Muhamed, Talaat Fouad Qassem, Anwar el Shaaban) bili integrisani u procesu izgradnje -Bosanske mreže-.Uz učešće najvažnijih šejh-ul-islama i terorističkih lidera, formirana je, činila zločine i djelovala, vojna formacija Odred -El Mudžahidin-, sa 1774. mudžahedina, ćija imena i danas čine svjetske, terorističke vođe mnogih organizacija. Misionarskom akcijom tih lica, formirana su brojna vehabijska naselja (njih najmanje 64.), sa preko 5.000 radikalnih islamista i ekstremista, koji su organizovali mnoge terorističke akcije u Bosni i Hercegovini i bili aktivni u organizaciju akcija u Evropi i svijetu, te snažno podržali najradikalnije grupacije u ratovima u Iraku i Siriji; opskrbljujući teroriste.Nakon dvanaest godina provedenih u Guantanamu, u BiH je doveden najveći stručnjak Al Kaide za izradu specijalnih eksploziva,Tarek Mahmoud Ahmad al Savah. ka Kada se analizira zapisnik sa Međunar.konferencije Liži ***** usrašo

Une

moge sprdnju i ironiju sa vama radikalnim islamističkim botovima shvatiti kao nekakvo imaginarno -saopćenje ambasade-, lujko ISIL-ova. ne komentiraj, uspaljeni mudžahedine, IŠ! btw. osuđeni islamoterorist koji je radi toga i robijao u bosni, je ZAISTA već dugo godina bio na čelu FTV-a! ka samo umišljeni islamoteroristički imbecili ne provociraj usrašo, nego se zavuci u svoj kamenjar I šuti

to je tekst Srbina DŽEVADA GALIJAŠEVIĆA, a

Liži ***** usrašo ka Une dobri su i oni ibrana mustafića, a naročito istinoljuba hakije meholjića. UČI OVO NAPAMET, pa onda -smrt smailage čengića-.

Ytt

na haparatima ka *****anderi samo što nećete nikada dobiti tu funkciju. Uskoro, kako ste krenuli provicirati, nećete imati ni politička prava ikakve vrste.

Napaceni

***

Napaceni

***

Panzer

***

/ Najnovije