Potvrđeno: Ibro Berilo, Nađa Milišić i Adis Mulaosmanović ostaju još dva mjeseca u pritvoru

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bram

pustili su one sa Sokolca a Jadni Ibro ostaje u zarẗvoru...kao Fadil Novalic a pustili Jelku sve to je namjesteno

Istina

Zasto svi ovi poslijeratni bosnjaci izgledaju kao da su sa konzerve gulasa pobjegli,gledaj samo te glavu.

Taman

Sa Hadžibajrićem dugo dugo da se druže tamo gdje su sada

BILO BI LIJEPO

Da im se i Budnjo pridruži. Bilo bi tu *****ijala za Sud do 2030 ... A na kraju, najnormalnije, i njihov Šef, Sin svoga Oca .....ionako sva lova na kraju završava kod njega ...

visocica1662

Orilo,gorilo na**** je Berilo.Zelim vam dug boravak u Zenici pa u Vojkovicima.

redakcijskih mi meleka!

ova odvratna dodik-čović histerija na naše najbolje i najpoštenije, probosanske ljude je antimuslimanski, antibosanski zločinački pothvat protiv vjere i sda!

Ja1

Ovaj covjek ce ostati upamcen kao propalica koja je iz licne koristi unistila vodu cijelom sarajevu. Sda patriote a nisu izdajice, nikako

Nadimak..

Mozete ga drzati 10 godina...ali trojka nikada nece u Trnovo.

Nadimak...

Da im se i Budnjo pridruži. Bilo bi tu *****ijala za Sud do 2030 ... A na kraju, najnormalnije, i njihov Šef, Sin svoga Oca .....ionako sva lova na kraju završava kod njega ... ka BILO BI LIJEPO I NARAVNO HRASNICKA VARALICA MURIS MEMIC!

/ Najnovije