Potvrđeno: Hotel Europa otkazao prijem povodom godišnjice napada Hamasa

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gtg

Ja predlažem da se napravi izložba od karićkinom uvećanju kvadrata i šminkanju fasada oko istog!

Haha

Svaka ćast. Obranili ste čast ummeta.

xyx

Potpuno ispravna odluka gradonačelnice i ovako imamo previše problema

🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Istjerajte ih iz BiH,***** im cionisticku i genocidnu.

Nadima.k

Zašto se ovaj ***** ne otjera iz zemlje podhitno

Neka održi Hamas tu proslavu negdje kod svoje kuće

Cijelom svijetu je pun k……rac vijesti o Izraelu, Hamasu, PLO, Arapima i ratu na Bliskom Istoku. . Stalno su u vijestima skoro svaki dan, zadnjih 50 godina od Jasera Arafata, Ariel Šarona … pa do ovog kriminalca cioniste Netanijahua …..

Jerusalim

***

Borac sa kauča

Da su to Palestinci napravili izložbu o napada 7.10 onda to ne bi problem oni se samo brane

Radio sarajevo širenje mrznje

Valjda bi radio sarajevo trebao brisati ove odvratne komentare pogotovo zato sto nisu iz Sarajeva a ni BiH nego se pokusava na ovaj nacin sto vise u ime nekog napakostiti i prikazati kao neko drugi.

maminacuja

Da se radi o mu.s.limanima, kalendarka bi rado odrzala prijam.

Derim

***

Error

Da su to Palestinci napravili izložbu o napada 7.10 onda to ne bi problem oni se samo brane ka Borac sa kauča Zalosno je kolika si ljiga u stvari Sta ti poredis metiljavi metiljavce

Error

Ne razumijem kako to cionisticko djubre uopste moze poslovati u ovoj zemlji sa nasom firmom kada je kriminalac u svojoj zasto ga ne isporuce njima je pobjegao trebao je u zatvor Rekla bih da je opet u pitanju nas drzavni mitokoruptivni sistem koji mu ide na ruku Fuj

LJOLJ

Hotel Kandahar bi bilo primjerenije ime za ovu nastambu. Nema to više nikakve veze sa Europom

visocica1662

Bravo za upravu hotela Evropa nedaj te cionistima mars napolje iz BIH

Deuterium

>>Ne razumijem kako to cionisticko djubre uopste moze poslovati u ovoj zemlji sa nasom firmom kada je kriminalac u svojoj zasto ga ne isporuce njima je pobjegao trebao je u zatvor Rekla bih da je opet u pitanju nas drzavni mitokoruptivni sistem koji mu ide na ruku Fuj ka Error<< Pa naš koruptivni sistem je čudo, Ameri su ga usavršili, ne zna se ni ko pije a ni ko plaća, a pogotovo na jugu gdje vlada koruptivni UZP sistem Čovića, pa ovaj ga je namjerno tamo pustio, kradu skupa, a godinama priča po Izraelu o Bošnjacima muslimanima kao ekstremistima, radikalima, i onda preko njih dobija podršku od Američke korump administracije. Plaćao Plenki nemilice da održi adZ bastion u BiH, plus sad ovi Troyanci ne izlaze iz *****ssha Plenkiju i Čoviću upravniku logora da bi se održali na vlasti, a Ameri im odradili igru da se opredijele na jednu stranu, a kontra Srba i opet na taj način kreiraju pogodno tlo za belaj.

Dozakli su dno

***

slobodni široki

gore wehabije, dolje seleffije! velim za druga (ionako ih kod nas u širokom nema, samo hin liferiramo kod braće)

/ Najnovije