Potvrđeno: EU otvara pregovore sa Ukrajinom i Moldavijom, Bosna i Hercegovina na čekanju

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nas

****anjska evropa

jedvačiška

***

Sta ce nama EU

***

herkez

E je... se i vi iz EU.

Товаришч

Отворити преговоре са Русијом што прије!

Pa kako?

Usvojili smo zakon o vinu. Stvarno nisu fer.

Haha

***

Gek

Planiraju napad na BiH kao sto je slučaj u Gazi,nema drugog razloga da nas ovako očito izbjegavaju

Jovo

***

Guest

***

Samo

***

Sramota

Ovo je nevidjena sramota; ukrajina u sred rata,korupcije,nezakonja i pristupa pregovorima.Predlazem da se BiH okrene istocnim susjedima te kini,turskoj ,jer u EU nece nikad.

Dara iz Karlobaga

Ostaje da vidimo kolika će Ukrajina da uđe, a i hoće li imati i kap mora?

Dea

Pa rekla je Krišto da ćemo do Nove godine otvoriti pregovore.

Slavenski jug

Poslije Jugoslavije, svi su - u EU ili izvan nje!- ovisni, podložni, pokorni, kolonizirani, vazalni. Čitajte samo ove komentare! Prikloniti se Istoku ili Zapadu! To su krajnji dometi ovih kvazidržavica i moneta za potkusurivanje EU, Rusije, Amerike, Kine, Turske, Irana, Saudijska Arabije. Na periferiji globalnog kapitalizma, crna rupa Europe, bazen jeftine radne snage, tranzitna zona narkokartela, arena za nad*ebavanje obavještajnih službi i trinaestorazrednoga diplomatskog polusvijeta.

Guest

Evropa je bolesna i licemjerna, netrebaju nam treba se konačno okrenuti istoku.

Putuj, Evropo u...Honduras!

Pametnom dovoljno. Ako ovakva Evropa ne želi ni započeti pregovore sa BiH, nema dalje. Jer ova Evropa pada u komatozno stanje kad USA kihne ili Rusija pusti vjetar. Guši se stara dama u sopstvenim go*nima u obliku ekstremne desnice. I nije u stanju izaći na kraj sa ksenofobijom, rasizmom, evrocentričnim tripovima, islamofobijom. Pametnom dovoljno. I previše.

Superhik

Ova glupa grdoba i ona nesposobna von der cuna ce rasturiti EU,a i treba,jer ovo ne lici vise ni na sto.Najkorumpiranija zemlja svijeta,usred rata,pa otvararaju pregovore sa njom ?

Dali su milijarde € Orbanu da finansira Dodika!

Dejton nam je ugradio nacije Jugoslavije kao “konstituentne narode” BiH sto je velikodrzavni kod Srbije i Hrvatske. Taj kod generise sve blokade, probleme, nazadak, siromastvo, iseljavanje, podjelu drustva, unistenje drzave, jacanje secesionizma. Nema naucnih ni povijesnih osnova za jugoslovenski SHS model u Bosni. Nije BiH visenacionalna, multietnicka, novostvorena drzava. Nije BiH Jugoslavija u malom. Bosna je starija od Berlinskog kongresa, otkrica Amerike, dolaska Osmanlija u Evropu. Njena populacija je nadpolovicno genetski staroevropska, dinaroidne haplogrupe. Vijekovima dijeli istu drzavnost, tradiciju, jezik i kulturu. Isti etnos, religijski izdjeljen.

tuner

mi smo za moldaviju i ovakvi Japan. A Ukrajina ne zna ko joj kontrolise petinu teritorije, korupcija da se postide i filipini, i otvara pregovore hahahaha. Samo zbog ruda koje imaju, a koje ce Rusi poklopiti.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

hamer

vidi lika što baca čine po instrukcijama amera ili jenkija... ;)

Vjerovatno

Po ovakvim odlukama EU institucija vjerovatno bosanskohercegovacki gradjani i nisu vise za ulazak u ovakvu licemjernu EU!

sin

kamo sreće da nam dođe fon uršula umjesto naše sebilje!

Asdfg

Moldavija je jedina zemlja na kontinentu koja je u većem ku*cu nego Bejha i imaju puno veći problem na pola države nego mi sa RS. I oni su kao ispunili uslove, a mi nismo. Jesu, al malo morgen, nego se radi o različitim aršinima, sada je to očito. Činjenica je da EU treba zaboraviti i pomiriti se sa realnošću da ćemo ostati kao Lesoto unutar JAR. Ako ne može EU, ne može, OK, šta je tu je. Idemo dalje

Jjjj

Na sljedećim izborima glasan to onog ko obeća da će prekinuti sve pregovore sa EU.

Tako je

Evropa je bolesna i licemjerna, netrebaju nam treba se konačno okrenuti istoku. ka Guest Trebate otplivati za Tursku

Ask

Al realno za papka nije ni Bosna.

Mozgalica

Tvrdnja: FBiH može biti u EU s jednim potezom pera. Znate li za odgovor?

Ser

UKRAJINA U RATU DRUGI JE BRANE, A POCINJE PREGOVORE, BIH 30 GODINA U MIRU - NE. FUJ EU.

/ Najnovije