Potvrđeno: Energoinvest ima novog direktora

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

****

Samo to znaju, smjeni kvalitetne ljude na misice, a dovedu jos vece shupke, nego su i sami. Taj da je išta vrijedio ne bi bio u sbbu.

adi

po faci se vidi da je visoko obrazovani kadar, osnovna skola zavrseno, ostalo stranka sredila

Net

NAJDINAMIČNIJA EKONOMIJA U EU! BDP prešao 20 tisuća eura po stanovniku: Hrvatska na vrhu EU po stopi rasta gospodarstva... KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim školama 217 eura.

Semran

Može li SDP više niže da potone, jel Nermine Nikšiću možeš li ga više s****t

sarajlija

***

smrt fašizmu

Nekad Fahrin, sad Nerminov

Tupadžija

E sad da Emerik ustane i vidi koje face sjede na mjestu direktora u njegovoj firmi.Zakopao bi se do Kine.

user1717152913

ovaj put si se seznuo, covjek je magistar na ETFu ka sarajlija Zezno si se, covjek je retificirao diplomu na ETF_u, diplomirao po starom programu (jedva) kao dipl.ing.el., platio 400 KM za retificiranje i postao master. Svi studenti koji su diplomirali po starom programu i koji su izvršili formu "plačanja" postali su magistri.

EVA

ZAR NIJE USLOV DA DIREKTOR TREBA DA IMA ISKUSTVO NA ISTIM ILI SLICNIM POSLOVIMA??? OVA TRUTINA I NEHL****VAC JE CITAV ZIVOT U POLITICI I TO BIO CLAN SMECARSKE STRANKE KRIMINALCA RADONCICA. IZGLEDA DA SDP POSTAJE KRIMINALNA STRANKA?

/ Najnovije