Potvrđene optužnice protiv četiri sarajevska policajca

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Kriv je Kanton i Ministarstvo. Da ih bolje plaćate, niko od njih se ne biti mitom bavio, nego čuvao svoj posao. Ovako za klikere rade i stavljaju za te iste klikere glavu u torbu svaki dan. Neki od njih posle posla raznose hranu, eto kako su vam plaćeni policajci, sram te bilo vladajuća kasto. Dok Katica prima hiljade maraka za manekenisanje kao što su i svi prije njega, policajci ginu i smrzavaju se, naravno za klikere.

BRKO

Kriv je Kanton i Ministarstvo. Da ih bolje plaćate, niko od njih se ne biti mitom bavio, nego čuvao svoj posao. Ovako za klikere rade i stavljaju za te iste klikere glavu u torbu svaki dan. Neki od njih posle posla raznose hranu, eto kako su vam plaćeni policajci, sram te bilo vladajuća kasto. Dok Katica prima hiljade maraka za manekenisanje kao što su i svi prije njega, policajci ginu i smrzavaju se, naravno za klikere. ka Sarajlija TAČNO!

1312

Korumpirani policajac je korumpirani policajac. Isto bi radili i da imaju 2000km platu

1312

Korumpirani policajac je korumpirani policajac. Isto bi radili i da imaju 2000km platu

Sarajlija

Korumpirani policajac je korumpirani policajac. Isto bi radili i da imaju 2000km platu ka 1312 Ne slažem se sa tim. Da su bolje plaćni, čuvali bi posao. Ovako...

Gost

Sud ove kriminalce u uniformi treba najstrožije kazniti za primjer drugima..

1312

Korumpirani policajac je korumpirani policajac. Isto bi radili i da imaju 2000km platu ka 1312 Ne slažem se sa tim. Da su bolje plaćni, čuvali bi posao. Ovako... ka Sarajlija<< Ako nisu plaćeni kod nas, plaćeni su u svijetu, pa se i tamo nađe ovakav slučaj. I ti si vjerovatno potplaćen na svom poslu, pa ti ne pada na pamet da uzmeš mito ili nešto slično..

/ Najnovije